Username *
Password *
Remember Me

Aljoša Jurinić sa svojim gostima, Marcom Grazianijem na violini, Hiwote Tadesse na violi i i Aljom Mandič Faganel na violončelu uključio se u veliku humanitarnu akciju i koncertom na Sceni AMADEO pomoći će stipendiranje mladih studenata bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

aljosa jurinic
U petak, 12. Srpnja 2019., s početkom u 21:00 h na Sceni AMADEO održat će se humanitarni koncert mladog pijanista, Aljoše Jurinića u sklopu akcije „Korak u život‟, a za pomoć djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji.

U Hrvatskoj svake godine 200-tinjak djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji završava srednju školu, a ponekad čak i namjerno padaju četvrti razred srednje škole, jer strahuju kako dalje. Upravo je iz tog razloga Rotary club Zagreb Kaptol pokrenuo jednu od najuspješnijih i najdugovječnijih humanitarnih akcija - Korak u život.

Akcija je započela 2008. godine te se od tada svake godine osiguravaju stipendije za mlade ljude koji po završetku srednje škole moraju napustiti domove za nezbrinutu djecu i udomiteljske obitelji, a koji imaju želju, no ne i mogućnosti, nastaviti fakultetsko obrazovanje.

Od početka akcije osigurana su sredstva za više od 200 stipendija, a uz Rotary club Zagreb Kaptol, u akciju su uključene najveće hrvatske kompanije.

Uz njih, svojim su aktivnim sudjelovanjem akciju podržala i mnoga imena hrvatskog sporta, glazbe i kulture.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location