Username *
Password *
Remember Me

Ne, ne moraš kupovati kartu za Virgin Galactic ili se pripremati za Elon Muskovo osvajanje Marsa, jer NLO je sletio u – Švedsku. I ne otima! (Šmrc).

 Galaxy Pod Hostel 1

Tamo je jedan od onih hotela koji kao da su stigli iz neke daleke galaksije, ime mu je zapravo vrlo jednostavno: Treehotel. Da, smješten je na drvetu, ali izgleda poput NLO-a koji je – nit na nebu nit na Zemlji.

Galaxy Pod Hostel 1

No, nije Treehotel jedini space hotel, jer sličan styling ima i Galaxy Pod Hostel, smješten na Islandu, u Reykjaviku. Krevet iliti kapsula djeluje čak kao solarij: Plava svjetlost evocira one futurističke krevete iz SF-a. A kad ti dosadi, tu je VR zabava koja te vodi još dalje!

Galaxy Pod Hostel 1

I Barcelona ima svoj space hotel – ime mu je Barceló Sants. Kombinacijom vodika i kisika nastaje voda i baš zato tu su dva restorana Oxygen i Hydrogen (kisik i vodik). Interijer je čudesan, podsjeća na one dvorane za lansiranje svemirske letjelice ili pak Voyager u novom izdanju…

Galaxy Pod Hostel 1

- Objekt Kameha Grand Zurich, Autograph Collection odlikuje se nevjerojatnom modernom arhitekturom, s neobaroknim interijerom koji je uredio poznati dizajner Marcel Wanders – objavio je danas Booking.com. - U svom je stilu uredio 11 suiteova, a jedan je od njih i “Svemirski Suite”. Tijekom svog boravka možete se opustiti u wellness centru Kameha Spa, u kojem se nalaze bio sauna (s temperaturom od 60°C, odnosno 140°F), parna kupelj i ležaljke na krovnoj terasi - . Wow!

 Galaxy Pod Hostel 1

Kameha Grand Zurich

Galaxy Pod Hostel 1

Barceló Sants

Galaxy Pod Hostel 1

Treehotel