Username *
Password *
Remember Me

Noć hrvatskog tenisa održat će se u zagrebačkom hotelu Westin, u petak, 13. rujna, a organizator je Hrvatski teniski savez. - Tijekom te večeri prisjetit ćemo se svih najvećih trenutaka hrvatskog tenisa, osvajača Grand Slamova, olimpijskih medalja, osvajača Davis Cupa 2005. i 2018. Dodijelit će se priznanja i nagrade, te priznanja za životno djelo – objavljeno je u najavi.


"Na inicijativu sadašnjeg saziva Upravnog odbora prvi put se organizira Noć hrvatskog tenisa, na kojoj ćemo obilježiti i prisjetiti se svih najznačajnijih trenutaka hrvatskog tenisa i brojnih dostignuća kojima se svi ponosimo. Veseli nas i ponosni smo što ćemo na toj večeri okupiti sve naše tenisače i tenisačice, te imati priliku zahvaliti se svima što su učinili za svjetski i hrvatski tenis i njegovu promociju!“ – izjavila je Nikolina Babić, predsjednica Hrvatskog teniskog saveza.

HTS 1 DC


Hrvatska teniska reprezentacija prije godinu je dana po drugi puta u povijesti osvojila Davis Cup. Ova nas je pobjeda uvrstila u deset reprezentacija svijeta koje su to prestižno natjecanje osvojile više od jednog puta.

Osvajači posljednjeg Davis Cupa Borna Ćorić, Franko Škugor, Ivan Dodig, Marin Čilić, Mate Pavić, Nikola Mektić i Viktor Galović podijelit će s gostima ne tako davna sjećanja na ovaj povijesni uspjeh hrvatskog sporta.


Noć hrvatskog tenisa prilika je i za priznanje onima koji su nas sportskim uspjesima učinili ponosnima i sretnima, a ime naše domovine pronijeli svijetom. Priznanja za životno djelo bit će uručena Grand Slam pobjednicima, Davis Cup pobjednicima, osvajačima olimpijskih medalja...

Noć hrvatskog tenisa ima i humanitarnu notu pa će tako sav prihod od prodanih ulaznica biti doniran u svrhu razvoja mladih talentiranih tenisačica i tenisača koji nemaju dovoljno sredstava za samostalan sportski razvoj.

HTS 1 DC

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location