Username *
Password *
Remember Me

Popularni stylish party momenti imaju IT faktor i uvijek su poželjni pod svjetlima reflektora – prvaci sezone su animal print, army i crna koža. Neki dan su ovu lekciju pokazale Nevena Rendeli Vejzović, Iva Radić i Jasmina Beštek, na Journalovom partyju u Rovinju. Nevena je svoj army kaput začinila crvenim štiklama i naušnicama, Iva je skombinirala sve crno raznih tekstura, a Jasmina bira animal od glave do pete.

journal loves istra hrana 5
Nevena, Iva i Jasmina


Journal Loves Istra party održan je na terasi novootvorenog rovinjskog hotela Boa, u suradnji s agencijom Alert.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih dizajnera, Juraj Zigman na eventu je predstavio svoju posljednju suradnju s Philip Morrisom, nastalu na inspirativnim vrijednostima kojima se, kako i sam kaže, vodi od početka svoje karijere – inovaciji, kreativnosti i autentičnosti.

Lokacija je na jednu večer pretvorena u pravu malu istarsku oazu, s drvima masline Vrtnog centra Iris MBM koja su zaokruživala scenografiju i lokalnim delicijama; Pisinium istarskim pršutom i pancetom, istarskim sirevima Špin, vinima Laguna, rakijama, ginom i džemovima Destilerije Aura, pivima Bure Brew, maslinovim uljem Ol Istria i rajčicama Rajska, kao i u selekciji tradicionalnih jela u izvedbi restorana Boa, poput brusketa i istarskih rižota. Ugodnu atmosferu svojim je glazbenim nastupom uspješno upotpunio Saša Lozar.

journal loves istra hrana 5
Tatjana Jurić, Juraj Zigman i Mia Kovačić

journal loves istra hrana 5journal loves istra hrana 5journal loves istra hrana 5journal loves istra hrana 5journal loves istra hrana 5journal loves istra hrana 5

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location