Username *
Password *
Remember Me

Lampe iz kojih strše žarulje nedavno su zamijenile žarulje same, ne samo da se vide, već u dizajnerskom i estetskom smislu vode glavnu riječ. Kreacije s rasvjetnim tijelom fokus su cool brenda Creative cables, kod njih su lampe drugačije od drugih.

Creative Cables DU MA 7

- U Hrvatsku je stigao Creative Cables, inovativna talijanska kompanija uz koju rasvjeta u bilo kojem prostoru dobiva jednu sasvim drugačiju dimenziju. Brend omogućuje individualiziran pristup svakom rasvjetnom tijelu – kupci osobno  biraju dijelove lampi, izgled kablova i sve ostale komponente od kojih slažu svoju idealnu rasvjetnu kombinaciju. Uz velik izbor gotovih proizvoda, komponente su dostupne za izradu stropnih, zidnih, podnih ili stolnih lampi – objavljeno je povodom otvorenja.

- Drugačiji smo jer su naša rasvjetna tijela u potpunosti prilagodljiva željama i idejama kupaca. Neprestano nas vodi želja da potičemo kreativnost i zato korisnicima iznova stavljamo na raspolaganje nove zanimljive komponente od kojih lako mogu složiti originalnu lampu za sebe ili oduševiti drage osobe. Jedino ograničenje je vaša mašta - izjavio je Guido Parenzan, product development manager Creative Cablesa.

Trgovina Creative Cables je svečano otvorena na zagrebačkoj Trešnjevci, na adresi Nova cesta 109.

- Kad se spoje vaša mašta i talijanski dizajn mogućnosti su gotovo bezbrojne. Ponosni smo što je i Zagreb od sada na listi gradova u kojim je Creative Cables prisutan i što ćemo i zahtjevnim zagrebačkim kupcima omogućiti da u svoj dom unesu vlastitu lampu koja nosi talijanski potpis - izjavila je Tatjana Zormanić, direktorica tvrtke DU-MA, koja u Hrvatskoj zastupa Creative Cables.

Creative Cables DU MA 7

Većina proizvoda dizajnirana je i proizvedena u Italiji, a kompanija neprestano surađuje s poznatim dizajnerima kako bi omogućila spoj modernih i tradicionalnih komponenti za različite stilove uređenja, ali i za potrebe svakog dizajnerskog ili arhitektonskog projekta.

Creative Cables je kompanija koja je osnovana 2014. godine u Torinu i već je prisutna u 20 zemalja svijeta. Prošle godine se našla na listi uglednog Financial Timesa kao jedna od najbrže rastućih europskih kompanija.

Creative Cables DU MA 7

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location