Username *
Password *
Remember Me

Aplauz teatar u Maloj sceni ovaj petak, 29.11. u 20 sati, donosi zanimljivu ljubavnu komediju Bračni (s)provod, prema drami All aboard the marriage hearse koju potpisuje suvremeni američki autor Matt Morillo

 bracni sprovod

Hoćeš li mi dati dobar razlog da se vjenčamo ili idemo spavati? Sean i Amy su tipičan mladi par koji živi zajedno. Rade, vole se i imaju zajedničke ciljeve u životu. Manje-više. Nakon gotovo tri godine veze Amy se želi udati, ali Sean ne vjeruje u instituciju braka. Igra počinje!!! Večeras će razriješiti pitanje braka jednom zauvijek. Oboje vade svoje najjače adute i skidaju rukavice.

Sean će je pokušati odgovoriti. Amy će ga pokušati nagovoriti. Hoće li prekinuti? Hoće li nastaviti kao do sada? Ili će prošetati do oltara? Bračni (s)provod  idealna je predstava za sve koji su ikad bili u braku, koji će biti u braku, koji se žele vjenčati, ili ne žele, koji su razmišljali trebaju li se vjenčati, kojima su govorili da se trebaju vjenčati, koji znaju nekoga tko je u braku, ili nekoga tko se želi vjenčati… Priča je uvijek aktualna, zabavna, zanimljiva i donosi dileme s kojima se mnogi od nas susreću, no ne žele javno pričati o tome!


 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location