STYLE_info // ormar je krcat, od šume ne vidiš stablo. Što OSTAVITI, a čega se RIJEŠITI?

  OK, pod uvjetom da si bacila onu polu-raspadnutu torbicu s Hrelića, veste „za po doma“ i trenirke s rupama, vrijeme je za definiranje stila, onoga koji je samo tvoj i osoban.

  1. Garderobu dijelimo na odjeću za posao i za privatno. Naročito ako je riječ o uredskom poslu, radu s klijentima… Nema veze je li korporacija velika ili mala, je li to samo paušalni obrt ili svjetski brend. Imidž je imidž, zašto bi tvoj mali brend bio manje važan od brenda neke mega kompanije. Svi smo mi na neki način danas slike koje govore.

   Schermata 2015 11 23 alle 19.02

  2. Klasici su zakon, uz moderne detalje. Klasik je znak da znaš što je dobar stil, a moderan detalj znak je spremnosti na promjene, na poštivanje suvremenosti i sadašnjosti. Istina, svi ti mikro trendovi su neki revival iz davnih dana, ali interpretirani na današnji način. I djeluju – fresh.

  3. Dobra boja je ona koja tebi paše. Ona koja paše uz ton tvoga lica, očiju i kose.

  Schermata 2015 11 23 alle 19.02

  4. Isti princip kao i kod boje – dobar kroj je onaj koji tebi odgovara, građi tvoga tijela, a ne onaj koji je nužno u trendu ili koji prodavačica eventualno uvaljuje.

  5. Idealno je da se odjeća međusobno kombinira – sve sa svime, ili uglavnom. To znači da je stilski u vezi, da je u skladu s tvojim lifestyleom. Jer, formula mora biti praktična i izvediva, čak i ako je pola ormara u pranju.

  6. Ako je sve crno, a tražiš osvježenje, tu su detalji u boji. Crni outfit nas postara i čini dosadnima, ako nije avangardan. Zato ta crna postaje cool u inovativnim, neočekivanim krojevima, materijalima i formama.

   Schermata 2015 11 23 alle 19.02Schermata 2015 11 23 alle 19.02