COOL PROJEKTI // THINK INK šalje virtualne čestitke jer i kad si daleko #budiblizu

    Virtualne čestitke stižu iz domaćeg kreativnog projekta Think Ink, poznatog po zabavnim kreacijama i valu pozitive koji karakterizira njihov simpa dizajn. Poslat će za vas 100 čestitki i pomoći vam da iznenadite svoje najdraže od kojih ste ovih dana silom prilika odvojeni.

    Think Ink budiblizu

    - Ovo ludo, nestvarno doba zatvorilo nas je u domove, fizički odvojilo jedne od drugih i odgodilo puno posebnih trenutaka koje bismo inače proveli skupa. Možda ne slavimo na jednak način, ali na sreću, lijepe stvari se i dalje dogadjaju, djeca se radjaju, rodjendani nisu izbrisani iz kalendara! Dok svi strpljivo čekamo prilike da sve nadoknadimo, Think Ink će vam pomoći da svojim dragim ljudima pokažete da ste im blizu, i kada ste daleko! - objavili su kreativci. 

    Kada ste zadnji u svom poštanskom sandučiću pronašli čestitku ili pismo? Kada ste ga uopće očekivali? Ne pamtite? A sada zamislite taj osjećaj da ga dobijete, fora, zar ne? Iznenadite svoje najdraže s malim znakom pažnje i par riječi, onako od srca.

    Ostanite doma, igrajte se s nama, a čestitke neka putuju. Think Ink će u vaše ime poslati 100 čestitki i iznenaditi 100 ljudi! Vi birate čestitke, vi smišljate poruke, a oni ih ručno ispisuju i šalju na adrese vaših najdražih.