Ljetni baletni kamp & posljednje izvedbe u sezoni kazališta Trešnja

  Ne propustite u Trešnji ljetni baletni kamp Labuđe jezero i posljednje izvedbe u ovoj sezoni koje će se održati narednog vikenda.

  Početak školskih praznika u kazalištu Trešnja obilježit će početak ljetnog baletnog kampa Labuđe jezero te posljednje dvije izvedbe u sezoni. Već dobro poznata bajka Ivica i Marica, kao istoimena predstava, razveselit će posjetitelje Trešnje 27. i 28. lipnja. Predstavu je na zanimljiv način i uz mnoštvo obrata, pjesme i komičnih elemenata postavila redateljica Lea Anastazija Fleger, u suradnji s dramaturginjom Nikolinom Rafaj.

  Ivica i Marica foto Damil Kalogjera 2

  U ulozi Ivice i Marice nastupaju Silvio Mumelaš i Dubravka Lelas, a u ostalim ulogama Hrvoje Barišić, Ivana Bakarić, Radovan Ruždjak, Matija Čigir, Ana Vučak Veljača, Kruno Bakota, Paško Vukasović, Luka Bulović.

  Posjetitelji će moći uživati u predstavi i pritom se osjećati sigurno u Trešnji jer su osigurani svi uvjeti za doček publike prema preporukama HZJZ. Budući da je broj mjesta ograničen na 70 pa požurite po svoje ulaznice na vrijeme.

  Ljetni baletni kamp

  Edukativan, zabavan i jedinstveni ljetni baletni kamp Labuđe jezero, inspiriran istoimenim baletom, P. I. Čajkovskog, održat će se u Trešnji od 28. lipnja do 4. srpnja 2020.

  Ljetni kamp namijenjen je svim malim zaljubljenicima u balet i kazalište, od 6 do 12 godina starosti, koji će se upoznati s osnovnim baletnim pozicijama i koracima te će naučiti koreografiju inspiriranu baletom Labuđe jezero prilagođenu njihovom uzrastu.

  Prvi dan kampa polaznici će pogledati predstavu Ivica i Marica, a zadnji dan na ogledom satu za roditelje pokazat će što su naučili te će za uspomenu dobiti ručno izrađenu krunu i baletni tutu. Rok za prijave je do 26. lipnja, a više o terminima i upisima možete pronaći na web stranici Kazališta.

   

   Ivica i Marica foto Damil Kalogjera 2Ivica i Marica foto Damil Kalogjera 2