SPORT_info // bandaža ANATOMSKOG oblika, od tekstila koji 'diše', idealna je za koljena i zglobove

  Pojam sportske ozljede, u najširem smislu, odnosi se na ozljede zadobivene tijekom bavljenja sportom ili rekreativnim vježbanjem. Pojedine sportske ozljede nastaju kao posljedica nesreća; druge su rezultat nepravilnog vježbanja, neispravne opreme, nedostatka kondicije ili nedovoljnog zagrijavanja i istezanja. Iako gotovo svaki dio tijela može za posljedicu imati sportsku ozljedu, pojam je uglavnom rezerviran za ozljede muskulatornog sustava koji uključuje mišiće, kosti, ligamente i tetive.

  PR fotka 1 web cr

  Hansaplast S.O.S. pomoć kod sportskih ozljeda

  Važno je znati kako je većinu sportskih ozljeda moguće spriječiti! Za sigurnu prevenciju ozljeda Hansaplast je dizajnirao učvrsne bandaže čiji anatomski oblik pruža optimalno prianjanje i zaštitu zgloba koljena i ruke.
  Hansaplast učvrsna bandaža za koljeno kreirana je kako bi poduprla slab, ukočen ili ozlijeđen lijevi i desni zglob koljena.

  Inovativni dvostruki Power Knit materijal omogućuje koži disanje dok Comfort površina smanjuje nakupljanje s unutarnje strane koljena. Diskretna je i udobna za nošenje tijekom cijelog dana.

  Bandaža za zglob ruke pruža pouzdanu potporu slabim ili ozlijeđenim zglobovima te pomaže ograničavajući pokrete zgloba ruke i štiteći bolne zglobove. Izrađena je od materijala ugodnog za cjelodnevno nošenje, diskretna je i može se nositi ispod odjeće. Lako se pere i može se ponovno koristiti.