SUMMER COCKTAIL // 3 izvrsne kreacije s osvježavajućim notama

  Koktel majstor Dorijan Skoblar osmislio je tri koktela, povodom sinoćnjeg partyja u zagrebačkoj Kavani Palainovki, na predstavljanju brendova Freixenet i Gigi Studios.

  Enter the summer kokteli

  Pineapple Express ima okus ananasa, My Secret Love je s aromama svježeg limuna i malinaa, a Lolita’s Parfume u osvježavajuću i pitku kombinaciju spaja okuse kiselog svježeg limuna i nježne i slatke ružičaste perzijske ruže. Prva dva koktela Skoblar je pripremao koristeći Freixenet pjenušce kao bazu, dok je za temelj posljednjega odabrao Jägermeister Scharf i Thomas Henry Pink Grapefruit tonik.

  Enter the summer1 cr

  Enter the summer party i ove su godine, drugi put za redom organizirali poznati distributer alkoholnih pića u Hrvatskoj G3 Spirits i jedna od vodećih agencija za odnose s javnošću i organizaciju događanja Komunikacijski laboratorij.

   

  Enter the summer Lidija Lesic

  Najavljena je i nagradna igra: - ako 8. srpnja posjetiš profil Ivane Blažoti Mijoč, a 15. srpnja profil Lidije Lešić, možda osvojiš sunčane naočale ili piće, jer će svaka od njih trima najsretnijih pratitelja pokloniti po jedan par Gigi Studios naočala i dvije boce Freixeneta – jednu Freixeneta Ice, a drugu Freixeneta Ice Rose – stoji u priopćenju.

  Enter the summer2

  Enter the summer Gigi studios