Sniženja - kako pametno ulagati?

  Znate kako se kaže: sve je stvar perspektive. Ako promijenite način gledanja na stvari, vidjet ćete nešto novo, bolje, lakše ćete otklonit neke pogreške koje ste radili prije... Isto je sa sniženjima. To je more niskih cijena, a nama, naravno, treba sve. Na prvi pogled. Na drugi, stvari su malo drugačije. I bistrije.

  next 100
  Modni dodaci u bojama uvijek su dobrodošli (Next)

  Naime, ako na kupovinu tijekom sezonskih sniženja gledate kao na investiciju i ako malo "ohladite" glavu prije obilaska dućana, bit će vam lakše oduprijeti se slatkim izazovima, uštedjet ćete nešto, odnosno uložit ćete u dobre komade. Kvalitetnije i konkretnije.

  Naime, svi smo mi navikli obilaziti iste dućane, pa je vrijeme sniženja prilika da obiđemo one malo skuplje, koje inače možda zaobilazimo, jer se u njima sada uistinu zna naći nešto što nam cjenovno pristaje. A stilski i inače.

  Dakle,  dobro je orijentirati se na kvalitetne stvari, dobra torba ili čizme svakako su ulaganje u garderobu. Kaput koji je sada na sniženju nosit ćemo s lakoćom zasigurno još mnogo sezona, trendovi se na tom području mijenjaju sporo, a i svašta je u modi tako da teško da ćete pogriješiti... Bitno je da se uklapa u vaš stil, da se može kombinirati sa stvarima koje inače nosite.

  next 1
  Mala crna haljina i čipka idu zajedno ove sezone, i dobra su investicija! (Arizona Muse nosi haljinu Next)

  Nećete pogriješiti ni ako nabavite novi trench kaput, malu crnu haljinu, crne hlače, jednostavnu pencil suknju ili crne štikle… Toga uvijek treba, to su osnove garderobe, savjetuju brojni svjetski stilisti, a i takve stvari trebaju biti kvalitetnije da bi uistinu bile lijepe i dugotrajne.

  Svakako obratite pažnju na svilene i vunene komade, oni su udobni i traju, kvalitetni su i odgovaraju svim stilovima. Prirodni materijali uglavnom su skuplji, pa se isplati kupovati ih na sniženju.

  Ako imate ove godine neko važno događanje poput svadbe, sada je pravo vrijeme da obiđene dućane u potrazi za nečim posebnim... A kad već uzimate mnogo stvari u garderobu, isprobajte nešto novo, što inače ne nosite, tko zna, možda otkrijete nešto što vam zapravo super pristaje!

  Uzmite si više vremena kad idete u lov na snižene stvari, dobro razmislite i računajte koliki vam je budžet, kako ne biste propustili ono što vam uistinu zapne za oko...

  hobbs 1461
  Obratite pažnju na posebne odjevne predmete koji mogu postati vaš statement komad u garderobi (Hobbs)

  Neke boje uvijek prolaze - bijeli i crni odjevni komadi dobra su i dugogodišnja investicija, a modni dodaci u bojama fantastičan su prilog vašoj garderobi. Ako znate koje vam boje odgovaraju, lakše ćete se snaći u moru ponude sniženih cijena.

  Dobro je znati i pokoji trend - strukirano će biti hit i ove godine, a kad je riječ o gornjim odjevnim predmetima, raskošniji volumen je nezaobilazan. Torbice čvrstog oblika srednje veličine praktične su i u svakodnevnoj garderobi, pa su upravo one glavni akteri ovogodišnje palete modnih dodataka. Proljetni trendovi nude i grafizme kao glavni tip uzorka, no pripazite kako vam pristaju, u nekim varijantama će vizualno proširiti figuru.

  Kad je o nakitu riječ, atraktivna ogrlica od kvalitetne bižuterije lijepo će nadopuniti svaku kutijicu s nakitom, običnoj majici dati na dinamici, a licu podariti malo svjetlosti.

  U svakom slučaju gdje god se uputili ovih dana, provjerite što sve imate u ormaru, napravite plan i upecajte nešto posebno!

  Foto: prshots

  snizenje planet obuca 149kn
  U trgovinama Planet Obuće ove čizmice snižene su na 149 kn

  hobbs 146144
  Uskoro idete na svadbu? Super, pravo je vrijeme da otkrijete neki adut na sniženju...  (Hobbs)

  matalan 1051
  Dobro je ulagati u modne dodatke koje možemo nositi kroz sve sezone (Matalan)

  monsoon 6117
  Isprobajte i nešto novo, što inače zaobilazite, možda nadogradite vlastiti stil! (Monsoon slika gore i dolje)
  monsoon 611722

  house of fraser 03 cr
  Strukirani kaput, tamne traperice i dobra torba postali su klasika (House of Fraser)