Username *
Password *
Remember Me

U časopisu luksuzno uvijek izgleda ona stranica koja je pročišćena, s manje fotografija i teksta. Čisto, minimalistički, luksuzno. Tako je i sa stylingom: želite li izgledati 'hoch', najbolje je pročistiti kombinaciju.

Jednostavno, ali s ključnim komadima. Nešto sjajno. Nešto crveno. Sjajni ukras. Crveni ruž i malo maskare. Zalizana kosa. Mrvica rumenila i bezbojni nakit, srebrni ili zlatni, pa makar samo bojom.

Par odjevnih komada, bez natrpavanja. Bez gužvanja i stiskanja. Glavu gore, trbuh unutra, prsa van, kako su nam govorile mame i bake.

Sako - jedan od odjevnih predmeta koji uvijek prolazi. Ispod ide majica ili košulja. Hlače ili suknja, balerinke ili štikle. Neke vrtoglavo visoke, krhke i seksi. Rukavice do lakta. Kožne, ukrašene, ne nužno oboje.

Lakirano. Još jedan element koji prolazi kao luksuzan. Ali mora biti polirano i bez otisaka. Torbica ili štikle. Remen ili čak rajf za kosu. Krzno i nježna čipka, ne nužno zajedno. Radije ne. Jer previše seksepila u ovoj priči ne drži vodu. Može povući na vulgarno. Zato – luksuzan izgled je čedniji, iako može biti pritajeno seksi, poput dobro krojena odijela u kombinaciji sa štiklama.

Manje je više – moto je luksuza. Nije loše imati komad srebrnog ili zlatnog nakita, to svaku kombinaciju čini finijom. U posljednje vrijeme bižuterija je dosta poskupjela, a srebra ima na svakom koraku. Nerijetko za dva komada bižuterije možete dobiti jedan od pravog srebra. Dobra računica.

Foto: tooklookbook, prshots

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location