Username *
Password *
Remember Me

Tko ne voli malo promjene, tu i tamo, kad nam dosadi naša prirodna boja kose? Tu nastupa visoko pigmentirana crvena – boja koju mnogi odabiru upravo kad požele malo vatre na vrh glave, no onda se postavlja jedno slatko pitanje: koje nijanse odjenuti? Jer, "užarena" glava dovoljno je privlačna sama za sebe i uistinu je atraktivan detalj kad promotrimo čitavu figuru. Zato vam donosimo simpatičan stilski vodič za apsolutno crvenokose, s naglaskom na boje i motive koji odgovaraju novonastaloj situaciji.

2


Kad je riječ o jednom od najpopularnijih uzoraka ikad, raskošnim laticama, oni se vrlo lako daju složiti s crvenom kosom, pa čak i u obliku ukrasa na glavi. Etno trendovi nešto su moćniji nego prije, a haljina s pupoljcima oplemenit će i ovu stilsku priču. Također, ove sezone mnogi su dizajneri posvetili pažnju crno-bijelim motivima, smjestivši ih u svijet grafizama koji će se lako uklopiti u svakodnevnu garderobu, pa i kad je riječ o boji kose koja žari i pali.

Naime, nedostatak boje na odjeći nema konkurencije: minimalistički krojevi u crnoj i bijeloj izvanredan su odabir koji je nosiv u svim prilikama. Jednostavnije ne može. A neoni? Kako se oni slažu s crvenilom? Pa lijepo – odaberite total look u neon zelenkasto-žutoj nijansi, no krojevi neka budu klasični, poput haljine s naglašenim strukom, veste ili obične majice.

ee
Crni klasični šešir ovdje je super modni dodatak koji uvijek daje retro štih, a ujedno je i praktičan za sunčanih dana, no neka bude od slame ili pamuka, kako glava ne bi "zakuhala". Ovdje ćemo još spomenuti i pastele, kao i vječnu bijelu koje će crvenoj kosi dati nježniji moment, te neće previše narušiti stilski sklad. Crna je, kao i uvijek, poželjna, jer njezina tama nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Stalna je suputnica mnogih od nas, te je izvan svih trendova.

Foto: Stefan Dani
Styling: Ana Nechita Amelian
Kosa: Andreea Dumitrescu

3567111222