Username *
Password *
Remember Me

Popričali smo sa stručnjakinjom za njegu kose i frizerkom Mirjanom Duić iz GT Beauty studija  za njegu kose, o problemima s kojima se njihove klijentice ovih dana najčešće susreću… -  Svake jeseni i zime, kad se temperature naglo spuste, naše klijentice dolaze sa sličnim problemima, ledeni vjetar, prostorija sa suhim grijanim zrakom i debeli šeširi stresno utječu na vlasište i kosu… Kosa zato treba drugačiju i konkretniju njegu kako bi bila lijepa kao inače. Krenimo zato od vlasišta koje je tijekom niskih temperatura, ali temperaturnih promjena zraka jako osjetljivo - . 

 

awear 57701637199821 cr

 

- Preporučujemo proizvode koji će vlasište dobro očistiti, nahraniti i hidratizirati poput Caviar Anti Aging Moisture Shampoo + Conditioner + maska ili Kerastase Bain Age Recharge Shampoo + Age Recharge maska. Ti preparati ne samo da čiste i hidratiziraju vlasište, nego i kosi vraćaju vitalnost, mekoću i sjaj. Jedan od najprodavanijih proizvoda iz Kerastasea je Elixir Ultime za ulje koje slobodno možemo reći da je čarolija koja vašu kosu ne samo da bogato hrani, nego je i štiti od klimatskih i mehaničkih utjecaja. Brojne klijentice otkrile su čari ovog proizvoda i ističu da im je jednostavan za porabu i uvijek spasi stvar kad kosi treba nešto da je „digne“ i oživi. Zimi se kosa jako često naelektrizira - da bi to spriječili preporučujemo nanošenje Caviar spreja - Alterna Winter Hair Rx Anti Static spray ili proizvoda iz Nutritive linije Kerastase.

GT Beauty studio nalazi se u Maksimirskoj 109, 10 000 Zagreb, 1 2301 669. Mob: +85 99 8196 515, mail adresa Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

kerastase-elixir-ultime-hair-oil crALTERNA crKERASTASE cr cr

Zimska njega kose uključuje hranjive formule i uljne varijante, kako bi ona bila glatka i sjajna

 

 

awear 5770662901342 cr

Foto: A wear / prshots