Username *
Password *
Remember Me

Budžet više-manje imate, nema veze što se minus približava, pa ipak je ovo prosinac, način je na koji razmišljaju mnogi među nama. Famozna siječanjska depresija nije nam ni u peti, pa ćemo se skoncentrirati na trošenje, koje će ovih dana zasigurno biti povećano i obilato. Bez obzira kojom sumom novaca raspolažete, činjenica je da svi želimo nekog obradovati, pa, naravno i sebe. Donosimo vam jednostavna pravila koja će vam olakšati kupnju poklona.

 

ashleighandburwood Sitnice za uređenje interijera uvijek su dobar poklon!

 

1 Mnogi vele da kad kupujemo za nekog zapravo kupujemo poklon koji bismo i sami željeli dobiti. U tome ima dosta istine jer se, naravno, ravnamo po sebi, iako bi zapravo trebalo biti malo drugačije, barem u ovoj priči. Iskopajte neke informacije od svojih bližnjih, o tome što bi voljeli dobiti za Božić, pa ćete si skratiti „muke“.

2 Modni dodaci poput marama i rukavica super su zimski pokloni jer nam uvijek trebaju. Rukavice se znaju i potrošiti, pa je uvijek dobro imati rezervni par, dok se šalovi nose svakodnevno – također jedan popularni zimski must- have.

3 Kad kupujete neki modni dodatak za poklon, razmislite da li se to uklapa u njezin ili njegov stil, nema smisla da im vaš poklon završi na dnu ormara.  

 

matalan 105134577327215 cr

Ona nosi crno i bijelo? Neka i poklon bude jednostavan, nema smisla da završi zaboravljen u omraru... (foto: Matalan, prshots)

 

4 Poklanjanje je idealna prilika da dragoj osobi kupite nešto posebno i trajno, poput neke stvarčice za uređenje doma, kupaonu, dnevni… Dućani nude brojne zabavne sitnice poput šalica, podmetača, stalaka za začine i sličnih stvari koje koristimo svakodnevno, a moraju nam trajati. U tom slučaju razmislite o stilu koji dotična osoba ima kako bi se ta stvar i uklopila u njezin ili njegov dom.

5 Pokušajte izbjeći kupovinu poklona zadnji tjedan u prosincu, tad ćete naići na najveće gužve. Jedino se isplati onda kupovati ukrase za bor, jer su im cijene tih dana dosta snižene, tako da se može dosta i uštedjeti.

6 Napravite si popis, kao da idete u kupovinu špeceraja. Naime, lakše je kad se sve stavi na papir, tako da barem djelomično imate kontrolu nad kupovinom, a ako imate i ograničeni budžet onda se dobro pripremite, jer atmosfera u shopping centrima zna nas zavesti… Pa kući odemo s mnogo više stvari jer kao – pa ipak je prosinac.

coldlilies 3273611755934992 cr

Poseban komad nakita uvijek je poželjan poklon (foto: Cold Lillies, prshots)

 

7 Ako za sebe kupujete neki detalj, neka to bude nešto što ćete moći nositi i tijekom godine. Ili barem stvar koju ćete moći nositi navečer. Haljine sa šljokicama su super atraktivne, ali često vise u ormaru i čekaju bolje dane. Praktičniji je, na primjer, šal sa šljokicama...

8 Ako kupujete neku ukrašenu odjeću, a danas dućani nude brojne komade sa šljokicama i kristalima, razmislite kako ćete ih prati, čuvati i održavati. Takve su stvari ujedno i osjetljivije, i treba ih pravilno čuvati kako se tekstura ne bi raspala. A i vjerojatno se moraju prati samo u kemijskoj, što iziskuje dodatni trošak.

9 Kad uđete u dućan, provjerite, cijelu ponudu, sniženja se vjerojatno kriju negdje u kutu…

10 Ako kupujete šminku na sniženju, obavezno obratite pažnju na rok trajanja, kako bi ne biste poklonili nešto staro. 

 

 

gold-jacket

 Sako koji zahtijeva pažnju: i kad ga gledate i kad ga spremate! (Les Chiffoniers)

 

 

creativetops 2963382034732700

U kuhinji nam uvijek nešto nedostaje.. raspitajte se što vaša draga osoba treba i imat ćete savršenu ideju za poklon!

 

louboutin460846Nabavite si nove cipelice za ples! Uvijek će biti dobra strana večernjeg stila...

 

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ja sam se ove godine odlučila kupovati poklon pakete proizvoda koje ću onda razdijeliti na više osoba, maštovito ih ukrasiti, napisati posvetu kako bih dodala osobni pečat i to je to.

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location