Username *
Password *
Remember Me

- Na izgled, zdravlje, boju ali i sami sastav zubi, najviše utječu kava i cigarete, dok šećeri utječu na stvaranje karijesa i plaka na zubima. To su namirnice koje treba što više izbjegavati u svakodnevnoj prehrani - izjavila je Marija Andrijašević, dipl. ing. nutricionist i fitness trenerica na predstavljanju pasti za zube Pearl Drops u zagrebačkom Matisu. - Grickanjem zdravih namirnica poput jabuke, mrkve, celera ne samo da hranimo zube i desni već ih i mehanički čistimo, baš kao i jedenjem kruha od cjelovitih žitarica - .

 

home-instant-white cr


 - Lijep osmijeh počinje prevencijom - redovitim posjetima stomatologu, pravilnim četkanjem zuba, a ovisi i unosu određenih prehrambenih namirnica - izjavila je mr.sc. Renata Čutura, dr. dentalne medicine. - Pearl Drops paste za poliranje zubi ne sadrže grube abrazive niti kiseli pH koji bi mogli oštetiti caklinu. Riječ je o mehaničkom sredstvu koji je upotrebljiv za svakodnevnu higijenu zubi i za sve one koji žele nešto više od standardne higijene zubi - .

Pearl Drops Coffee Tea Bottle cr crPearl Drops Hollywood Smile Bottle cr crPearl Drops Instant White Bottle cr cr


Ključ lijepog i blistavog osmijeha mnogih poznatih svjetskih osoba pod imenom Pearl Drops, osmislio je jedan američki stomatolog daleke 1968. godine. Pearl Drops paste za poliranje zubi na svjetskom su tržištu prisutne već punih 40 godina, a najveću zapaženost duguju legendarnoj pop ikoni Tini Turner, koja se 1972. godine pojavila u TV reklami kao zaštitno lice ovog revolucionarnog proizvoda za izbjeljivanje zuba.

Ove su paste odnedavno dostupne u Dm drogerijama. Radi se o Pearl Drops Instant White, Pearl Drops Hollywood Smile i Pearl Drops Coffee & Tea. Formula za sve tri Pearl Drops paste za poliranje zubi nastala je unutar složenog 4D sustava za izbjeljivanje zubi, koji dubinski čisti te uklanja mrlje od kave, čaja, crnog vina, cigareta, plak, te daje dubinski sjaj. Pearl Drops paste za poliranje zubi su klinički dokazane, nježne i sigurne, a uz svakodnevno korištenje zubima vraćaju prirodni sjaj i bjelinu.

 

home-restore-white cr