Username *
Password *
Remember Me

Elle Macpherson, poznatija kao The Body i ujedno jedna od najpoznatijih modela ikad, danas ima čak pedeset godina, a izgleda kao da joj je najviše trideset: kako je to moguće? Naravno, osim dobrih gena na takav izgled i zdravlje utječu brojni drugi faktori, a koji su to otkrila je nedavno u intervjuu za britanski Vogue.

 

Elle-Macpherson-modelcandids.com-


1 Postavljam se prema tjednom planu vježbanja kao prema poslovnom planu. To se mora odraditi jer mi je to jednako važno.

2 Držim se pravila jednostavnosti prehrane, ne kompliciram, te se trudim kroz cijelu godinu jesti povrće, voće i uravnotežene obroke. Jedem tri obroka svaki dan i dva međuobroka, a trenutno su moje najdraže namirnice cikla, špinat, kozji sir, quinoa, pinjoće i ječam. Osim toga, ne jedem crveno meso, ni piletinu, al zato jedem dosta ribe.

3 Trčim po vani, u intervalima od po dvadesetak minuta lagano, onda minutu sprint, nakon toga ide minuta šetnje. To je najbolji način da ostanete u formi.

4 Što se tiče tretmana za tijelo, najvažniji mi je piling, jer osvježava, detoksificira i kožu ostavlja lagano sjajnom, zdravom. 

 

Elle-Macpherson-Rolex-Daytona


5 Kad ste na moru, hodajte po plićaku što više jer voda pruža otpor, pa je to kao da vježbate. Osim toga, obožavam na moru hodati bosa, naročito po pijesku.

6 Uvijek nosim zaštitni faktor na licu, ramenima i prsima. Volim vanjske sportove pa je to važno tijekom cijele godine.

7 Često putujem avionom, ali nikad ne jedem avionsku hranu, već pijem mnogo vode i nosim sa sobom sušene bademe.

8 Jednostavnost je moja formula - ne uzimam mnogo vitamina, već se baziram na nekoliko njih. Uzimam Super Elixir, to je moj dodatak prehrani. Također, nemam mnogo odjeće, ne nosim mnogo nakita ili modnih dodataka. Pokušavam se fokusirati na ono osnovno. Kvaliteta iznad kvantitete!

9 Tijelo voli lužnato stanje organizma i PH neutralno, mislim da je to put ka zdravijem životu. Mnogi ljudi vjeruju da takvo stanje čuva od opakih bolesti, te da je anti-aging. Osim toga, važno je piti dosta vode, te spavati barem 7 sati dnevno.

 

Elle-MaPherson-Harpers-Bazaar-Australia-September-2010

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

predivna žena, odlični savjeti, pametno i lijepo zbori :-)

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location