Username *
Password *
Remember Me

Od svibnja, a prvi je termin 16.05.2015., specijalizirana prodavaonica Farmacia u zagrebačkom Arena centru pokreće odličan projekt koji potiče kretanje i pametno bavljenje sportom, Moju sportsku subotu (održavat će se jednom mjesečno, svaki mjesec). Moja sportska subota bit će popraćena raznim akcijama i aktivnostima za sportaše i rekreativce, a u projekt su se uključili i njihovi vrhunski stručni suradnici. Iskoristite taj dan i super popust od 30 % na cijeli Multipower asortiman sportske prehrane, ali i pitajte sve što vas zanima o bavljenju sportom, tipovima tjelovježbi, posebnoj prehrani za još boju pokretljivost, vitalnost i više energije - vrhunske stručnjake profesoricu koneziologije Miljanu Pavković i liječnika i specijalistu fizikalne medicine Pavla Vlaheka.

Multipower2

Odličan popust možete iskoristiti već dana! Multipower proizvodi na popustu su od 20 i 30 % do 26. travnja 2015. ili do isteka zaliha.

U terminu od 16 do 20 sati - 16.05.2015, kao i svake Moje sportske subote - na raspolaganju svim zainteresiranima bit će profesorica kineziologije s bogatim sportskim iskustvom Miljana Pavković, te liječnik Pavao Vlahek, koautor knjige o trčanju i specijalist fizikalne medicine.

 

Multipower

 

Miljana Pavković, farmaceutski tehničar, profesorica kineziologije, višestruka prvakinja Hrvatske u Body buildingu, višestruka viceprvakinja Mediterana u Body buildingu, licencirana sutkinja na državnim natjecanjima u Body buildingu i fitness-u, dugogodišnja voditeljica fitness centara i osobna trenerica mnogih hrvatskih profesionalnih sportaša i rekreativnih vježbača.

Pavao Vlahek, dr.med., specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije radi u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice gdje se bavi rehabilitacijom ozljeda kralježnične moždine, a područje interesa su mu i prevencija te liječenje ozljeda sportaša, dijagnostički ultrazvuk muskuloskeletnog sustava i manualna medicina. Sudjeluje u raznim projektima promocije zdravog načina života. Koautor je knjiga o cestovnom trčanju i triatlonu, te predavač na Sveučilištu Sjever u Varaždinu.

 

5sportsko savjetovaliste 1-02

Multipower Logo

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location