Username *
Password *
Remember Me

Jeste li među onima koji sa svojom ekipom vole isplanirati putovanje po želji, izabrati neke posebne lokacije koje nisu nužno na ponudi agencija ili pak svaki dan posjetiti drugo mjesto? Kratka i putovanja po mjeri postaju sve popularnija jer ljudi ipak žele vidjeti nešto izvan okvira, upoznati tradiciju, kulturu i raditi vlastiti plan i program - upravo radi toga prije godinu je dana pokrenuta GoOpti Hrvatska koja nudi prijevoz za sve kojima treba nešto drugačije. Usluga je na raspolaganju 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, a povezanost među gradovima i zračnim lukama nikad jača – istaknuto je na press konferenciji povodom obilježavanja godišnjice poslovanja.

venecija
Venecija

GoOpti Hrvatska ovom je inovativnom uslugom omogućio putovanja u gradove poput Milana, Trsta, Savone ili Venecije i Budimpešte, te su time putovanja postala još dostupnija i primjerenija svim korisnicima.

Na konferenciji su uz predstavnike GoOpti Hrvatske, voditelja projekta Zdravka Šimeka i Domagoja Rašića iz Panturista, bili su prisutni i predstavnici partnerskih kompanija, Sašo Sušnik, GoOpti Slovenija i Camillo Bozzolo, direktor SAVE grupa, Aviation Development. Iz GoOpti Hrvatske potvrdili kako su projektom uspjeli povezati Zagreb sa susjednom Italijom i Slovenijom, te na taj način omogućili putnicima jeftinije i dostupnije putovanje između većih gradova, ali i do zračnih luka koje nude velik izbor povoljnih letova dalje u Europu i svijetu.

Széchenyi Chain Bridge in Budapest at night
Budimpešta


„Rezultati koji su iza nas potiču nas na dodatna ulaganja u infrastrukturu odnosno nova vozila kako bi se naši korisnici osjećali sigurno u svakom trenutku i bilo gdje, ali i na otvaranja novih putničkih relacija, ne samo u smjeru Italije, Slovenije ili drugih zemalja zapadne Europe, već i u smjeru ostatka Hrvatske, zatim Srbije i drugih gradova koji su inače ili lošije povezani s ostalim većim gradovima ili su pak troškovi takvog prijevoza mnogim korisnicima previsoki i nedostupni.“ – izjavio je Domagoj Rašić.

O poslovnim planovima i nastojanjima u tekućoj godini više je kazao Zdravko Šimek, voditelj projekta GoOpti Hrvatska: „Od ove godine imati ćemo i podršku Save grupe, odnosno podršku zračnih luka Marko Polo i Treviso u Veneciji, te ćemo biti slobodni parkirati vozila i na njihovim terminalima, što znači da korisnike doslovno možemo prevesti od kuće do terminala gdje ih čeka let, bez presjedanja, bez dugih hodanja i gubljenja vremena i to sve u sklopu predviđenog budgeta za putovanja.“

 

milano

Milano