Username *
Password *
Remember Me

Stradun ispred crkve Sv. Vlaha postat će u srijedu 24. lipnja 2015. velika vježbaonica povodom gostovanja sportsko-edukativnog projekta Pokreni se koji u Dubrovniku gostuje već treću godinu zaredom. - Vježbati na Stradunu za nas je velika čast i u isto vrijeme veliko uzbuđenje. S ovog prekrasnog mjesta nastavljamo promociju zdravlja, aktivnog života te ukazujemo na hitnu promjenu životnih navika sviju nas. Pozivamo sve da dođu, da vježbaju s nama ili pak zatraže besplatan savjet! – izjavio je ususret treningu kineziolog Ivan Antunović, voditelj trenerskog tima.

revelin 1


Projekt Pokreni se, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, nudi rješenja, a vodeći hrvatski stručnjaci s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, iz Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svim zainteresiranim građanima s besplatnim savjetima.

Prijavite se za vježbanje na Stradunu putem službene web stranice projekta www.pokrenise.hr.

 

Nike Photosynthesis Pack Collection Vertical Mens original


Opremite se laganim majicama i tajicama od mikrofibre, a trebate li dodatni stilski poticaj, Nike predlaže novu kolekciju za sport oplemenjenu cvjetnim motivima. Kolekcija Photosynthesis inspirirana je modnim trendovima, ali i suncem i ljetom, te se dizajnom izdvaja iz klasične sportske ponude.