Username *
Password *
Remember Me

Što posjetiti, kamo putovati ovo ljeto? Odlične festivale i tulume predlaže Ana Petričić Gojanović iz PRiredbe – njezine omiljene destinacije uključuju Pulu, London, Sarajevo... Od dobrog filma preko tuluma u blizini Budimpešte, pa sve do Zrća (šareno brašno, anyone?), otkrijte zabavu koju se isplati doživjeti!

apg
Ana u Londonu

Karlovy Vary film festival (03.- 11.07.)  
Osim što će se u programu festival naći hvaljeni hrvatski film Ti mene nosiš Ivone Juka, gosti festivala bit će i tri zvjezdana mušektira: Richard Gere, Harvey Keitel, Jamie Dornan. A možda i ja uhvatim selfie s nekim od ovih ljepotana.

Alexander McQueen – Savage Beauty ( do 02.08.)
Obavezno iskoristiti zadnji mjesec ove spektakularne izložbe! Izložba će vas ostaviti bez daha jer Alexander Mcqueen je genij, a tome su apsolutno doprinjeli i autori izložbe koji su kroz svoj postav omogućili da doživimo svijet u kojemu je genijalni autor živio. Do ulaznica nije lako doći, naime, mogu se tek bookirati/kupiti samo u određenim terminima zato preporučam da ispitate pogodnosti ako ste vlasnik Amex kartice koja je sponzor ovog modnog, glazbenog, multimedijalnog projekta.

savage beauty2
Savage Beauty izložba Alexandera McQueena, London, foto. Victoria & Albert museum


Pula Film Festival (18.-25.07.) – 21.07.

Obožavam ljetna, otvorena kina! Zato Kino pod zvijezdama u pulskoj Areni je nešto što se ne propušta. Iskreno preporučam projekciju filma Ti mene nosiš i nakon toga tulum s ekipom filma do ranih jutarnjih sati: priča se da sestre Juka organiziraju najbolje tulume u gradu. Zašto bi Pula bila iznimka?

Sarajevo Film Festival (14.-21.07.)
Gotovo nikad ne propuštam, Sarajevo živi za taj festival, a tih je dana čitav grad je na nogama. Red filmova, red ukusne bosanske kuhinje, red odlične glazbe i nezaboravnih tuluma! Ukratko, sve je to Sarajevo Film Festival!

pula film festival
Pula film festival

Sziget Island of freedom (10.-17.08.)
Najveći festival u Europi koji će se od 10. do 17. kolovoza 2015. održati na Szigetu, otoku usred Budimpešte. Prošle je godine proglašen najboljim velikim festivalom u Europi po Festival Awards Europe 2014. Robbie Williams, Florence + The  Machine, Kongs of Leon, Avicii... samo su neka od imena koja će privući više od 500.000 posjetitelja. Ne smijete propustiti!

Balaton Sound Festival (8.-12.07.)
Održava se na Balatonu, najvećem jezeru u središnjoj Europi. Na ovom festivalu svoje poznate ritmove predstavit će najveće zvijezde elektronske glazbe - Tiësto, Axwell Ingrosso, Jason Derulo, Hardwell, Afrojack.

Colors Sensation party (04.08.)
Obojeni tulum održava se 4.8. u klubu Kalypso na Zrću. Riječ je o partyu na kojem se svi posjetitelji na određenu muziku gađaju obojanim brašnom koje se boja u Njemačkoj. Partner Kalypsu su njemački organizatori koji to rade godinama i u Njemačkoj ih inače ima preko 600 godišnje, a ovo je prvi ovakav party u Hrvatskoj. Ako volite boje, dobre ritomove, Color Sensation Party je mjesto i zabava po vašoj mjeri. Za sve mlade, razigrane, željne obojane zabave.

holi festival of colours

Obojeno brašno na Holi Festival of colors - slična atmosfera šarenit će se na Zrću @ Color Sensation Party!