Username *
Password *
Remember Me

Kako partijati sa stilom? Nešto novo, nešto staro, nešto udobno i nešto crveno! Vrijeme slavlja, domjenaka, pića i ića uvijek je dobar izgovor za nabavljanje nove garderobe… Ma samo par komada. Primjerice, sako koji se vidi iz aviona ili tunika nalik na kožu morske sirene. Ili uske zlatne traperice i crne antilop čizmice vrtoglavo visokih potpetica. E, TO su komadi. IT komadi za IT girl.

Komadi oko kojih se može dalje graditi savršena kombinacija. Pritom mislimo na sljedeće: da je udobna, da se ništa usred noći neće raspasti, da ne moramo nositi rezervne balerinke, da se možemo rasplesati i da nije skupo. Valja znati da najbolje izgledamo u onome u čemu nam je najudobnije. Nadalje, odjeća mora služiti nama, a ne da mi služimo određenim odjevnim komadima.

Ako, dakle, imate novi super sako, nosite ga s nekim starim komadom u kojemu se osjećate 'kao doma' jer ćete se u takvoj kombinaciji lakše opustiti. Nešto novo, staro, nešto udobno i nešto crveno. Računajte na ples, čašu šampanjca i stajanje. Budete li to imali na umu, lakše ćete riješiti dileme i odabrati styling po mjeri.

Kažu da se u detaljima krije formula stila. Ima mnogo istine u tome - neki su modni dodaci pravi aduti. Primjerice, mašna: sva fina, napuhana, od satena ili organdija ili pak samo kao print. Bilo gdje: u kosi, na struku, ovratniku… Lakirana torba ili štikle. Marama s uzorkom ili remen sa zakovicama. Let's party!

Foto: Tooklookbook

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location