Username *
Password *
Remember Me

- Velika mi je čast što je moj film "Dragi Lastane!" imao priliku otvoriti najljepše zagrebačko kino pod zvijezdama. S obzirom da sam ovaj film radila prvenstveno za publiku, oduševljena sam kako je publika emotivno reagirala i zapisivala prelijepe rečenice o filmu u Knjigu dojmova - izjavila je Irena Škorić sinoć na otvorenju ljetnog kina Gradec na zagrebačkom Gornjem Gradu.

Irena Skoric Jelena Percin web
Irena Škorić, Lastan i Jelena Perčin


Film „Dragi Lastane!“ priča je o legendarnom izmišljenom dječjem psihologu iz popularne Modre Laste. Irena Škorić u ovom svom autorskom radu otkriva sve misterije ovog iznimno popularnog lika iz časopisa te daje odgovor na vječno pitanje „Tko je Lastan?“. Posjetitelji su se prije filma mogli zabaviti fotkanjem uz kartonski lik Lastana te uživati u crtiću Profesor Baltazar.

 

dragi lastane


Ljetno kino Gradec održava se na malom platou uz Gornjogradsku gimnaziju na Katarininom trgu gdje vlada ugodna večernja atmosfera, a ulaz na sve projekcije je besplatan. Starogradske ulice narednih će četrdeset pet dana ponovo biti ispunjene mnogim vrijedno odabranim filmskim naslovima u kinu pod milijun zvijezda. Program ove godine nudi retrospektivne, novije i premijerne filmske naslove na velikom platnu iz desetak zemalja.

Ponedjeljkom dokumentarci, nedjeljom filmovi za cijelu obitelj, a na početku svakog filma u 21 sat neizostavni Profesor Baltazar. Uz čašu dobrog vina, nema boljeg od ljetnog kina, slogan je koji godinama privlači mnogobrojnu publiku.

Večeras je s početkom u 22 sata na programu poznati film Irene Škorić 7seX7 u kojem glavnu ulogu ima Jelena Perčin.

 

dragi lastane 3

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location