Username *
Password *
Remember Me

Nakon ljetne stanke, zagrebačka je sportska scena ponovno krenula u znaku hokejaša Medveščak. Jučerašnjom utakmicom u Domu Sportova protiv ruskog Amura iz Habarovska, KHL Medveščak Zagreb uklizao je u svoju treću sezonu Kontinentalne hokejske lige i krenuo u novu sportsku avanturu koja uspješno traje već punih sedam sezona.

UV Dance

Početak je bio rezerviran za nastup plesne skupine UV Dance koji su svojim specijalnim svjetlećim odijelima zabljesnuli u mračnom Domu sportova i svojom koreografijom podigli atmosferu do usijanja. Nakon njih slijedio je emotivniji dio priče, jer poznat po svom humanitarnom djelovanju i socijalnoj osviještenosti, Medveščak se ni ovaj put nije mogao odmaknuti od globalnog problema izbjeglištva koji u posljednjih 20-ak dana zaokuplja interes medija i javnosti. Velikim i spontanim aplauzom koji je trajao simboličnih 60 sekundi, KHL Medveščak je sa svojom publikom i navijačima pokazao da postoje ljudi kojima je stalo i da svatko od nas zaslužuje bolje sutra.

Filip Hrgovic baca pak

Nastavak otvaranja programa obilježilo je izvođenje himne u izvedbi operne pjevačice Sandre Bagarić da bi vrhunac uslijedio dolaskom na led europskog boksačkog prvaka Filipa Hrgovića, koji je kao poseban gost Medveščaka imao čast baciti bak i simbolično otvoriti novu Medveščaku hokejašku sezonu.

Petra Kurtela s tatom Perom Kurtelom

Petra Kurtela

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location