Username *
Password *
Remember Me

Dioptrijske naočale nisu prepreka za fantastičan eye make-up: treba se malo poigrati maskarom, sjenilima i korektorom. Kako uljepšati pogled čak i iza okvira otkriva vizažist slavnih Nick Barose. Naime, žene koje nose dioptrijske naočale često su uvjerene kako je make-up ovdje suvišan jer se sakriva iza stakla, no Nick ih uvjerava da nije tako.

 dng
Dolce & Gabbana


1 Ako imate deblje, tamnije okvire kombinirajte malo maskare, eyelinera i sjenilo u prirodnim toplim tonovima. Maskaru stavite samo na gornje trepavice, donje našminkane znaju izgledati preteško. Osim toga, velika je razlika u okvirima odnosno dojmu koji ostavljaju. Tanašni okviri, oni koji su gotovo neprimjetni, dopuštaju više igre sa šminkom, tu je čak poželjan i smokey look. Ako nosite šarene okvire, najbolje je kombinirati boju sjenila ili ruža s jednom od boja s naočala.

2 Boja okvira i boja očiju se slažu? Iskoristite nježnu kontrastnu nijansu za sjenilo. Ako nanesete sjenilo u jačoj boji, ruž neka bude prirodnijeg tona.

3 Naočale privlače pažnju na same oči, ako se radi o + dioptriji, vjerojatno će uvećati sliku, stoga pazite da maskara bude optimalno nanesena. Naime, najbolje je nanijeti jedan sloj maskare a ne više njih, kako se preko dana ne bi počela pretjerano trusiti.

 

 gucci eyewear fall winter 2014 2015 official campaign 00


4 Brončani tonovi su odlični tijekom cijele godine jer oku daju toplinu. Preporučuju se ženama s dioptrijskim naočalama i u zimskim, ne samo ljetnim mjesecima. Nanose se na kapak, ne do obrve. Malo sjajne bronze dobro izgleda na unutarnjem djelu oka, daje mu svježi izgled.

5 Koristite highlighter korektor kako biste oči učinili svježima i odmornima. Velika je razlika u dojmu i izgledu bez i s dobrim korektorom koji će i najjednostavniji make-up učiniti ljepšim. A oči iza stakla mladolikima i odmornijima.Awesome Glasses Collection Of 2013 21

6 Kombinirajte stil šminkanja s naočalama – ako nosite cat eye look (pedesete) okvire, dobro će uz njih pasati crveni ruž. Veliki rožnati okviri voljet će manje maskare, highlighter i nježno sjajno sjenilo, plus jače sjajilo, dok zlatni okviri dobro izgledaju s ruževima i sjajilima boje fuksije.

7 Matiranje je važno – sjajiti bi se trebala samo stakla, a ne lice. Naime, uz stakla, sjajna koža dolazi do izražaja, pa treba matirati T zonu i uz sebe nositi ili papiriće za matiranje ili puder dozu.

8 S okvirima u prvi plan dolaze i obrve jer su tik iznad - ako su prejako iscrtane, u kombinaciji s naočalama znaju djelovati prejako. Stoga je bolja opcija lagano sjenilo za obrve i češljanje, umjesto teške olovke. Dobro je koristiti i gel za obrve koji ih lagano učvrsti. 

 

big-featured-chanel-eyewear

Chanel - gore i dolje

Eyewear SS15 AdCamp DP-7-2.jpg.fashionImg.low

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location