Username *
Password *
Remember Me

Đurđica Vorkapić, autorica kreacija brenda Hippy Garden, svakodnevno barata kreacijama od svile i satena koje, prepune aplikacija i nabora, nisu baš najpraktičnije za održavanje. Sve skupa pojednostavilo joj se od kada je nabavila Philips Clear Touch aparat za glačanje parom. - Ovakav je uređaj sjajna stvar za svaki dućan, pa tako i za showroom Hippy Gardena. Sjajno je imati ga pri ruci u svakom trenutku kako bi haljine s najosjetljivijim materijalima i ukrasima uvijek izgledale lijepo i uredno - ističe Đurđica Vorkapić dodavši kako većina dizajnera u svojim dućanima izlaže upravo modele izrađene od osjetljivijih materijala ili s ukrasima koji se ne mogu glačati na klasičan način jer bi se oštetili prilikom dodira s glačalom.

 EDO 1946

- Prije uporabe, odjeću objesim na vješalicu koja se može fiksirati što mi omogućava stabilnost za praktičnije čišćenje parom. Također, vješalica ima i utore za haljine i štipaljke za hlače, tako da mi je praktičnost glačanja parom zajamčena, bez obzira na vrstu odjevnog komada - ističe poznata dizajnerica dodavši i kako joj se iznimno svidio dizajn aparata koji se tako još ljepše uklapa u njen showroom u središtu Zagreba. Uza sve to, vruća para iz aparata ubija do 99,9 % bakterija na odjeći te tako omogućava dužu uporabu odjevnog predmeta između pranja ili kemijskog čišćenja.

 EDO 1888

 

Philipsovi aparati za glačanje na paru dolaze u nekoliko modela i prilagođeni su različitim potrebama korisnika. Tako su, osim Clear Touch modela s vješalicom (1.319,00 kn), u ponudi i dva manja modela.
Compact Touch aparat za okomito glačanje na paru GC430/05 - 1.159,00 kn
- Kompaktni aparat s integriranim poklopcem (1400 W) pruža dovoljno prostora za spremanje svih dijelova (uključujući kabel za napajanje i crijevo) u podnožje aparata, što ih štiti od prašine, a vama pomaže u održavanju doma urednim
- U paketu s aparatom su vješalica za vrata i rukavica

Steam&Go ručni aparat za okomito glačanje na paru GC320/55 - 579,00 kn
- Ovaj ručni uređaj za glačanje na paru (1200 W) idealan je za brzo dotjerivanje u zadnji trenutak, ali i za putovanja. Malen i praktičan, ne zauzima puno prostora u putnom kovčegu, no zato će se brzo i učinkovito pobrinuti za vaše najosjetljivije komade odjeće bilo kad i bilo gdje
- U paketu s aparatom dolaze torbica za spremanje i četkica

 

EDO 1903