Username *
Password *
Remember Me

S kormilom iza glave, tako da čak i u snu možete promijeniti smjer, dizajniran je ležaj u divnom hotelu Nautica u Novigradu, gdje će ljubitelji plovila, kao i oni koji ih obožavaju s kopna, doći na svoje. Mirno ribarsko mjesto sada krasi hotel inspiriran dizajnom starog drvenog jedrenjaka ispred marine, s 38 soba i četiri apartmana. Sve je, naravno, u znaku drva i toplih tonova s crvene skale boja. Romantiku pojačava pogled na more, kao i posvuda prisutan retro-elegantan štih. Samo mu još fale gusari! 

Hotel Nautica 1 cr

- Iz bogate ponude izdvajamo i prostrani Wellness & Spa centar, sa svojim cjelovitim pristupom obnovi tijela i duha, pružajući pritom svojim klijentima potpunu relaksaciju i revitalizaciju. Ekskluzivni restoran Navigare poznat je po vrlo uspješnoj fuziji tradicionalne istarske i mediteranske ponude, kojom zasigurno neće ostati razočarani ni najstrastveniji gurmani. Sva jela bazirana su na autohtonim namirnicama, karakterističnim upravo za istarsko područje – objavila je Nautica.

Hotel Nautica 11Hotel Nautica 13

Hotel Nautica 16Hotel Nautica 17Hotel Nautica 2 crHotel Nautica 3 crHotel Nautica 4Hotel Nautica 5 crHotel Nautica 6Hotel Nautica 7Hotel Nautica 8Hotel Nautica 9Hotel Nautica 15

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.