Username *
Password *
Remember Me

Gyms4you, lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu (rade 24 sata u danu), nakon već tri otvorena fitness kluba u Zagrebu, 10.09.2016. otvara vrata svog prvog fitness kluba u Dalmaciji i u Slavoniji.
Novi Gyms4you bit će otvoreni u Zadru u prostoru City Gallerie, 2. kat, Murvička 1, te u Osijeku Centar Super, 2. kat, Trg slobode 6.

Zadar 06 cr


Samo za nove članove klub Gyms4you Zadar  i klub Gyms4you Osijek će prigodom otvorenja imati ekskluzivnu ponudu: na dan otvorenja u centru G4Y Zadar i u centru G4Y Osijek bit će moguće kupiti godišnju članarinu za samo 995 kn, što je manje od 83 kn mjesečno. Riječ je o ponudi koja će vrijediti samo za prvih 200 najbrže upisanih novih članova u Osijeku i za prvih 200 najbrže upisanih novih članova u Zadru.


Gyms4you fitness klubovi jedinstveni po svom radnom vremenu, pa će tako i zadarski i osječku klub raditi non stop, svih 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata, a u klub će se ulaziti skeniranjem otiska prsta.
Svaka članska iskaznica je jedinstvena i vrijedi za sve do sada otvorene lokacije, za neograničeno vrijeme vježbanja u bilo koje doba dana i noći. Dakle, svaki član Gyms4you u cijeni članarine može pomoću svoje iskaznice ući i vježbati u bilo kojem Gyms4you klubu u Hrvatskoj, u bilo koje vrijeme i neograničeni broj puta dnevno.
Osim u Zadru i u Osijeku, već više od godinu i pol dana Gyms4you iznimno uspješno posluje i na tri lokacije u Zagrebu: Centar Bundek, VMD centar i Dubrava.

Osijek - 1

Koncept Gyms4you lanca fitness klubova je vrlo jednostavan. Moderan i vrhunski opremljen prostor koji je u potpunosti prilagođen namjeni (od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti), kvalitetna i renomirana oprema i sprave za vježbanje, iznimno niske cijene, neograničeno vrijeme korištenja, bez ikakvih dodatnih naknada troškova, glavne su karakteristike novih Gyms4you fitness centara.
Novi ekskluzivni prostor Gyms4you kluba u Zadru i u Osijeku opremljen je s kvalitetnom i renomiranom Technogym opremom i spravama za vježbanje: pokretne staze za trčanje, roweri, bicikli, klupe i utezi, orbitreci, girje i bučice, sprave za ruke, noge i sl.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location