Username *
Password *
Remember Me

Zdrav i aktivan način života pravi je put do željenog izgleda i top forme, a time i boljeg raspoloženja. Osim dokazane zdravstvene prednosti vježbanja, osobe koje su u dobroj fizičkoj kondiciji i koje vježbaju lakše podnose stresne situacije i imaju tendenciju biti manje osjetljive na bolesti i ozljede.

 

Gyms4you interijer 1


Gyms4you, lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu, nakon pune dvije godine od otvaranja svoje prve teretane u Hrvatskoj i uslijed velikog interesa, u subotu 28.01.2017. otvara vrata svog 7. po redu fitness kluba i to u zagrebačkom naselju Špansko u prostoru Nove galerije na adresi Zagrebačka avenija 104. Otvorenje započinje u 10.00 sati.
Tom je prigodom Gyms4you pripremio jedinstvenu i neponovljivu ponudu: na dan otvorenja u centru Gyms4you Nova galerija prvih 200 najbrže upisanih novih članova imat će priliku kupiti godišnju članarinu za samo 995,00 kn, što je manje od 83 kn mjesečno!
Gyms4you fitness klubovi jedinstveni po svom radnom vremenu. Naime, sve Gyms4you teretane otvorene su non stop, svih 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata.

 

Gyms4you interijer 4

 

Članska iskaznica vrijedi za neograničeni broj puta vježbanja dnevno, u bilo koje doba dana i noći i to u svim Gyms4you fitness klubovima u Hrvatskoj, bez dodatnih naknada troškova. Uz uskoro novo otvorenom Gyms4you prostoru u Novoj galeriji, vježbati se može na još tri Gyms4you lokacije u Zagrebu: Centar Bundek, VMD centar i Dubrava, ali i u drugim hrvatskim gradovima – Osijeku, Zadru i Šibeniku.
Članovi Gyms4you teretane Nova galerija imat će na raspolaganju dodatno i dva osobna trenera, dok će u svim Gyms4you klubovima članovima biti na izbor opcija  besplatnog sata upoznavanja sa spravama  u terminu od  ponedjeljka do četvrtka u vremenu od  18.00 do 19.00h, kao i besplatno savjetovanje odnosno konzultacije i izvan tog vremena uz prethodnu najavu na recepciji.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location