Username *
Password *
Remember Me

Women Invest, prva konferencija o ženskom ulaganju u Hrvatsko, održat će se 10. svibnja u zagrebačkim prostorijama HUB385. Organizator je Institut za razvoj ženskog poduzetništva i vodstva Adria, a cilj su motiviranje, poticanje i edukacija poslovnih žena u Hrvatskoj.

Ovim projektom želimo žene potaknuti na investiranje ili barem pokrenuti priču o tome, osvijestiti kod žena moć i ulogu koju imaju u stvaranju zdravog poduzetničkog ekosustava u Hrvatskoj. Ulaganjem u žensko poduzetnišvo potičemo stvaranje proizvoda i usluga namijenjenih ženama koje ćemo i same koristiti i tako si olakšati svakodnevni život. Ulaganjem direktno utječemo i na stvaranje novih radnih mjesta, ali i na osnaživanje pozicije žena u biznisu - Antonija Horak, osnivačica konferencije.

tracygrayphoto


Konferencija je namijenjena svim ženama koje nemaju iskustva s investiranjem, ali su spremne na nove izazove. Jedna od najmoćnijih žena Wall Streeta, Sallie Crawcheck, proglasila je 2017. godinom financijskog feminizma i dok investitorice u svijetu već cijelo desetljeće postižu bolje rezultate od muškaraca, što dokazuje istraživanje investitorske kuće Fidelity, žene u Hrvatskoj svoj potencijal trebaju tek osvijestiti.


tracygrayphoto
Glavna gošća konferencije je Tracy Gray, osnivačica i direktorica venture capital tvrtke The 22 Capital Group sa sjedištem u Los Angelesu, te pokretačica inicijative We Are Enough čija je misija omogućiti lakši pristup kapitalu poduzetnicama i educirati žene kako i zašto investirati u tvrtke u ženskom vlasništvu. L.A. BIZ je 2016. proglasio Gray jednom od 50 najutjecajnijih poslovnih žena u Los Angelesu.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location