Username *
Password *
Remember Me

U Zagrebu će se od ponedjeljka 25. rujna do 1. listopada u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održati 6. Hrvatsko natjecanje mladih glazbenih umjetnika Papandopulo. Novi ciklus natjecanja obuhvaća kategorije glasovira, solo pjevanja, roga, trube, trombona i tube.

 

piano header
foto: via


Hrvatsko natjecanje mladih glazbenih umjetnika Papandopulo godišnja je manifestacija u više natjecateljskih kategorija otvorena glazbenicima iz Hrvatske do 30 godina starosti (osim za kategorije solo pjevanja, limenih duhača i jazz glazbenika do 35 godina starosti).

Natjecanje je platforma koja okuplja i priprema mlade umjetnike za velika međunarodna natjecanja koja se održavaju u Zagrebu uz potporu Ministarstva kulture i Grada Zagreba: Međunarodno violinističko natjecanje Vaclav Huml, Međunarodno pijanističko natjecanje Svetislav Stančić (održava se 2018.), Međunarodno natjecanje mladih dirigenata Lovro von Matačić, Međunarodno violončelističko natjecanje Antonio Janigro, Međunarodno saksofonističko natjecanje Josip Nochta, kao i za sva ostala međunarodna natjecanja.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location