Username *
Password *
Remember Me

Ove boje su definitivno zarazne! Smokey kombinacije u nijansama predivne plave, očaravajuće zelene i misteriozne ljubičaste savršene su za izlaske, večere, neka vama draga događanja i ostale prilike koje smatrate posebnima.

Blue is not blues!
Nijanse mora i kristalno čistog neba lijepo će izgledati na očima svih boja, no vizažisti savjetuju da će najviše ipak istaknuti oči boje čokolade ili one zelenkastih nijansi. Nanesite svjetliju nijansu na cijeli kapak, a mrvicu aplicirajte i na područje tik ispod obrve. Tamniju nijansu nanesite na pregib oka, te kistom omekšajte prijelaz tako da se nijanse fino stope. Liniju iznad trepavica pojačajte olovkom ili tušem u tamnijoj plavoj nijansi, tako da istaknete mačkasti izgled. Malo sjajila možete nanijeti na unutarnji dio oka.
Ako imate tirkizno sjenilo, te ga želite ubaciti u kombinaciju, nanesite ga na početku, na cijeli kapak, ukoliko je to najsvjetlija nijansa u vašoj paleti plavih tekstura za ovaj look.
A styling: lagana ljetna haljina, špagerice na petu ili sandale s cvijetom!

PLAVA

 

Green & hippie
Krasno će istaknuti plave i smeđe oči. Najsvjetliju nijansu nanesite na cijeli kapak, do linije pregiba, pa malo iznad. Tamnijom nijansom istaknite pregib oka i unutarnji dio oka, a prema van povucite liniju sve do vanjskog ruba oka. Look dovršite tušem ili olovkom u zelenoj boji. Ako imate neki zlatni ili srebrni, ili tuš sa šljokicama, nanesite ga na olovku.
Uz ovaj smokey predlažemo vam hipi styling! Duga suknja, cvjetni uzorak, slamnati šešir, neuredne pletenice u kosi… I, naravno, rimljanke od kože!

ZELENA

 

Violet & strong!
Ova neodoljiva kombinacija nijansi pristajat će očima svih boja – upadljiva je i kao stvorena za večernje izlaske. Princip je isti: na cijeli kapak ide najsvjetlija nijansa, u pregib tamnije nijanse. Cijelom linijom oka povucite mačkastu liniju prema prema van.
Liniju trepavica istaknite crnom ili ljubičastom olovkom. Ako stavite crnu olovku naglasit će dramatičnost pogleda i vizualno trepavicama dati na gustoći. To će vam dati dozu glamura i sofisticiranosti! U ovoj kombinaciji predlažemo: cvijet u kosi i visoku pundžu, te seksi haljinu i vrtoglave štikle u nekoj ludoj boji!

Foto: Lancôme

LJUB


Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Odlično izgleda!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location