Username *
Password *
Remember Me

Par dana odmora? Nema ništa bez wellnessa, barem ne tijekom ovih sivih dana: na par sati od Zagreba nalazi se predivan moderan, minimalistički art hotel Balnea, smješten u slovenskim Dolenjskim toplicama. Nove saune i prostori za odmor i relaksaciju na vrhu hotela Balnea**** superior, s kojeg se pruža prelijepi pogled na okolne brežuljke i šume, idealna su karta za brzinsko opuštanje! Opustiti se možete u turskoj i finskoj sauni, koje blagotvorno utiču na tijelo.

balnea2

Finska ili suha sauna pomaže jačanju metabolizma, opušta mišiće, sprječava nastanak celulita i otklanja poteškoće uzrokovane stresom. Turska ili parna sauna pospješuje protok krvi i blagotvorno utiče na osobe s bolestima udova (reuma i artritis),a njezina redovna uporaba jača imuno sustav i ugodno utječe na organe disanja. Saune su na raspolaganju gostima koji borave u hotelu Balnea.

 balnea2

Ovom novom investicijom, hotel, kojeg su gosti i stručnjaci uvrstili među sedam najboljih wellness hotela u Europi, postaje još više „Zen“. TripAdvisor i Trivago su ovaj hotel uvrstili među sedam najboljih wellness hotela u Europi. Priuštite si suitu s kaminom, krevet s baldahinom i masažnu kadu ili započnite dan uz doručak u sobi. Do wellness centra možete prošetati kroz panoramski hodnik, a tijekom boravka upoznat ćete i umjetničko lice hotela Balnea. Hrana je tradicionalna, svježa i domaća, a sastojci se, ovisno o tome što je svježe i što imaju u ponudi, kupuje kod lokalnih dobavljača.

U blizini je predivno, zeleno i šumovito, a tu je i označena treking staza sa spravama za vježbanje, za aktivan odmor! Hotel se zapravo nalazi na kraju gradića, u Dolenjskim toplicama, arhitekturom podsjeća na ona divna idilična austrijska mjesta. Sve je lijepo uređeno i mirno, mjesto za pravi odmor.

 

balnea2balnea2balnea2balnea2balnea2balnea2balnea2balnea2balnea2balnea2balnea2balnea2balnea2balnea2balnea2balnea2balnea2balnea2 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location