Username *
Password *
Remember Me

OK, svake godine isto, još jedan kraj, novi početak, bla, bla. No, neke stvari možemo promijeniti! Na primjer baviti se nekim sportom ili imati više mira? Idemo napraviti neki jednostavan popis, bez onih nerealnih očekivanja koja nas u startu bacaju u bed...

dotcomgiftshop 244457

1. Više mira, nekog smirenja... Na primjer, postoje masa joga i calm aplikacija koje možemo preslušavati, koje možemo prakticirati. Zakon su, svakodnevno zahtijevaju tek oko desetak minuta. Neke su odlične i prije spavanja, smiruju um i čine nas opuštenima.

dotcomgiftshop 244457

2. Šetnja svaki dan, barem pola sata, po svježem zraku. Solo, s nekim, s klincima, bez klinaca, sa psom... kako god. Samo da je vani i da se ne pravimo da je temperatura oko nule nešto strašno. Zamisli ti to, pa vani je hladno... naravno, zima je! Ni prvi ni posljednji put. Idemo van.

dotcomgiftshop 244457

3. Više ljubavi. Da, ne samo za obitelj i familiju, već, jednostavno, za život oko nas. Bez mržnje i negativnih drama koje nam serviraju političari i time nas vuku na dno. Više ignoriranja upravo toga, više pozitive i jednostavnosti i definiranja... a što zapravo TI voliš u životu?

dotcomgiftshop 244457

4. Manje stvari. Stvari su nam must have, shopping je konstanta, stalno nas forsiraju sa sniženjima. No, činjenica da nas previše stvari gotovo guši, pa ne presvlačimo se pet puta na dan! Dakle, poklonite višak robe nekome kome to treba više nego vama i uživajte i cijenite ono što ostavite. Ne bacajte robu u smeće, ne bacajte je po stanu, čuvajte je jer ste je zaradili svojim radom i pošteno je platili.

dotcomgiftshop 244457

5. Skromnost u selfijima i hvalisanju. Manje boraviti na socijalnim mrežama, dokazano je da nas često bacaju u depru. Ne, ona sirena koja se upravo sunča na Floridi nema tako savršen život, jer društvene mreže nisu slika realnog života. Iako naš mozak često pada na tu foru. Pa smo tužni. Dakle, više pravih ljudi oko sebe, manje nebitnih i manje online škicanja i sve 5!

foto: prshots // dotcom gift chip, kelly hoppen, very, willko

 dotcomgiftshop 244457dotcomgiftshop 244457dotcomgiftshop 244457