ANEL news / do šminke i frizure za pol vure

  Godinama proučavam kako živimo ubrzanim životnim tempom kroz koji volimo koračati sređene i lijepe. Većina žena ima svoje frizerske salone u kojima su usidrene godinama. Kad nađeš dobrog frizera koji razumije tebe i tvoju kosu ne napuštaš ga, glasi nepisano pravilo u ženskom svijetu. Frizerski salon je mjesto gdje se žene osim dobre frizure vole nasmijati, družiti i opustiti. Prepričavaju se životni događaji i postepeno dolazi do bliskih, prijateljskih odnosa.

  Ima plan: Ana Kuštre @ ANEL


  Marique-Schimmel-Vogue-Taiwan-2016-Editorial04
  Vogue Taiwan. Foto: JUCO, model: Marique Schimmel, styling: Melina Chen


  Cijenimo i podržavamo vjernost svakom frizerskom salonu, ali isto tako znamo da ste se sigurno ponekad našle u situaciji kada je iskrsnuo važan poslovni sastanak, event ili kava s prijateljicom. Sve mi volimo biti uređene i njegovane, nažalost neki si to danas ne mogu priuštiti radi financijskih razloga, a neke radi faktora zvanog - manjak slobodnog vremena.
  Nekada je grad bio prepun češljaonica. Bila su to mjesta gdje su dame održavale svoje strogo počešljane frizure koje su tada vladale ulicama grada. Do izrade sljedeće frizure dolazile su na češljanje već postojeće. Tu je nastala ideja! Otvaramo studio koji je inspiriran nekadašnjim češljaonicama.

  ana kustre anel
  Ana Kuštre

  Ekspress studio DO ŠMINKE I FRIZURE ZA POL VURE bit će smješten u strogom centru grada, a raspon cijena bit će raznolik. Ideja je da za prihvatljivu cijenu izađete na ulicu s obrađenom kosom, instant šminkom i lakiranim noktima. To su tri stvari koje će usrećiti većinu nas!
  Dakle, u našem novom salonu moći ćete dobiti uslugu frizure, šminke i uređenje noktiju.
  Pranje kose radimo posebnim hrvatskim LaCroa proizvodima. U našoj ponudi bit će svi stilovi i tehnike frizura: peglane, nakovrčane, svečane ili ispletene kose krasit će vaše lice.
  Naglasila bih da ćemo raditi i posebne kupke za njegu kose. Da bi frizura bila zanosna i posebna, kosa mora biti njegovana. Osim prirodnih La croa proizvola proizvedenih u Hrvatskoj radit ćemo i kupke novog talijanskog brenda Inebrya. Prah dijamanata, zlata i rubina učinit će vašu kosu zanosnom i prelijepom.

  Millie-Bobby-Brown-Interview-2016-Cover-Photoshoot08
  Millie Bobby Brown / Interview Magazine / foto: Mikael Jansson


  Nakon kose slijedi make-up: instant tehnika je zapravo prikrivanje eventualnih nedostataka i naglašavanje prirodne ljepote u samo nekoliko poteza kistom. Naravno, možete doći i na specijalni make-up, za vjenčanje ili neki poseban događaj.
  Kad smo sve to sredili, možete izabrati lak za nokte – jarku ili neku neutralniju nijansu, po želji!

  Naravno, ne morate izabrati sve, dođite na tretman koji vam je najpotrebniji i koji će vas najbolje opustiti. 
  Naš novi frizeraj i šminkeraj uskoro će otvoriti svoja vrata u Ilici. Dođite i za samo pola sata zablistajte.

   

  Marique-Schimmel-Vogue-Taiwan-2016-Editorial03