ArtiZanat SAJAM POD MASKAMA // Pripremite svoje najbolje maske i pridružite se još jednom razigranom sajmu rukotvoraca

  U suradnji s Bustan barom (insta: @bustanzagreb) - lokalom poznatom po dobroj atmosferi i provodu, kreativni kolektiv Artizanat organizira tematski sajam za vikend 18. i 19. veljače na adresi Varšavska 8.

  Kod maskiranih izlagača moći ćete pronaći rukotvorine svih kategorija, od modnih dodataka do kućnog dekora i umjetnina. Povrh široke ponude domaće proizvodnje, moći ćete testirati vlastite kreativne sposobnosti na tematskim u radionicama koje su vam članovi Artizanata pripremili.

  275549333 10159721203694450 4776730569933115812 n Udruga Artizanat

  U subotu se možete okušati u karaokama pod maskama prerušeni u svoj najdraži fiktivni ili stvarni lik, a u nedjelju najbolji kostim biva nagrađen raznovrsnim poklonima. Za više informacija o programu sajma i prijavama na radionice posjetite Artizanat facebook i/ili Instagram profile: @art.i.zanat

  AA9C3D18 C581 4AD7 A66F D0FD8D02B1E7 Udruga Artizanat

  ArtiZanat je kreativni kolektiv koji okuplja lokalne obrtnike, umjetnike i kreativce koji stvaraju jedinstvene proizvode vlastitim rukama. Unatoč razlikama u izboru alata i sirovina, svi članovi dijele ljubav prema stvaranju i želju da svojim radom uljepšaju našu svakodnevicu.

  Art Prints Sanja Kolenko

  Art Prints - Sanja Kolenko

  Od nakita i odjeće do potrepština za kuću, vrijednim rukama pospješuju polet i snagu malog poduzetništva u Hrvatskoj, uz to promovirajući spori i održivi način života.

  Velik segment djelovanja ArtiZanata leži u uključivanju lokalne zajednice kroz radionice, sajmove, predavanja i festivale.

  Premda još uvijek u potrazi za stalnim prostorom koji će oživjeti svojim bogatim programom, ArtiZanat iza sebe već ima nekoliko uspješno organiziranih i provedenih sajmova u svakoj sezoni godine.

  Planirane buduće aktivnosti odgovor su na brojne probleme današnjice - od održivog razvoja do mentalnog zdravlja, a uključuju radionice, izložbe, pop-up sajmove i edukativna događanja s ciljem poticanja razvoja kreativne strane u svakome od nas. Dokazano je da kreativnost smanjuje anksioznost i stres, potiče hormon sreće i osobni razvoj, pomaže kod depresije te povezuje osjećaj pripadnosti i jača zajednicu.

   

  BILJARICA 1 Maja Gašparić

  Biljarica - Maja Gašparić