BeYoutik Bar // poduzetnice Nikolina Milošević i Petra Paulik donose novi beauty koncept

  Najizvođeniji svjetski tretmani regenerativne medicine, kozmetologije i estetike od sada se mogu raditi i u Zagrebu, točnije BeYoutik Baru. Riječ je o inovativnom konceptu dviju poduzetnica Nikoline Milošević i Petre Paulik koje su između ostalog, znanja stjecale i u Americi, a 10-godišnje iskustvo sada primjenjuju na Zagrepčankama koje žele individualni pristup, kvalitetu, zdravu i njegovanu kožu bez filera i botoxa.

  Zahvaljujući suvremenim uređajima i laserskim tretmanima za pomlađivanje i regeneriranje kože, klijentima su dostupni jedni od najpopularnijih svjetskih tretmana poput Hydrafaciala, Dermaplaninga, Sculptural facial liftinga, Microchannelinga i mnogi drugi. Uz to, BeYoutik Bar nudi i prestižnu svjetsku dermo kozmetiku poput Jan Marini Skin Research, koja četrnaestu godinu za redom osvaja svjetske nagrade za Best Skin Management System.

  Petra Paulik Nikolina Milosevic dr. Magdalena Ivic

  Petra Paulik, Nikolina Milosević, dr. Magdalena Ivić

  O kvalitetnim sastojcima iznimno učinkovitih preparata za njegu kože Jan Marini govorila je dr. Magdalena Ivić poznatija i kao @skinlosophy.hr. Prisutne je podsjetila na važnost svakodnevne njege kože i rutine koja se sastoji od pet koraka (čistač, serum, kiselina, krema i nezaobilazan SPF).

  Prisutni su isprobali Procell microchanelling koji je za razliku od ostalih needling tretmana koji se nude na tržištu potpuno bezbolan, štoviše kako se čulo, ugodan. Procell šestu godinu za redom osvaja nagradu za najbolji microneedling uređaj.

  Nikolina Milosevic Procell

  Ono što BeYoutik Bar čini drugačijim od ostalih u estetskoj industriji su njega lica, vrata i dekoltea isključivo tretmanima koji nisu invazivni, a daju rezultate. Trend takvim tretmanima sve je prisutniji i sve više se traži estetika na prvom mjestu te individualni pristup koji će istaknuti prirodnu ljepotu i eleganciju.

  Ljepote i elegancije nije nedostajalo u Draškovićevoj 60, a za dobro raspoloženje i osvježenje pobrinula se Miva galerija vina s pravim pićem za tople dane, Chandon Garden Spritzom.

  Chandon Garden Spritz Jan Marini BeYoutik otvorenje

  FOTO: KARLOS KOLE