BOŽIĆNI SAJAM U BUSTAN BARU BY ARTIZANAT // svi ste pozvani

  Kreativni kolektiv Artizanat poziva na xmas druženje – svoje cool stvari predstavit će u prvoj polovici prosinca. Evo što poručuju.

  a cup of chic

  A CUP OF CHIC

  Dođi i inspiriraj se kreativnom božićnom atmosferom prva dva vikenda prosinca u Bustan Bar-u, Varšavska 8, gdje već poznati kreativni kolektiv Artizanat organizira svoj sajam. Pronađi najljepše unikatne poklone za svoje najmilije i podrži lokalnu kreativnu zajednicu. Handmade pokloni imaju posebnu toplinu i čar, a njihovi autori to posebno vole isticati u blagdansko vrijeme darivanja. Od A(rt) do Z(anat) svaki dan pokazat će se nova lica iz šarene palete kreativaca: nakit, ukrasi, home decor, kozmetika, ilustracije, biljke, modni dodaci… koju god kategoriju poklona trebali, možete ju naći ovdje i razveseliti sve vaše najmilije. Sajam će se održati dva vikenda: 3.,4.,10. i 11.12.2022. od 11 do 18H i bit će popraćen posebnim tematskim radionicama za djecu i odrasle te ugodnim ambijentom i zimskim napitcima Bustan Bar-a.

  Orla Bird asortiman mini orla bird

  ORLA BIRD

  Artizanat je kreativni kolektiv koji okuplja male obrtnike, umjetnike i kreativace koji stvaraju jedinstvene proizvode vlastitim rukama. Unatoč razlikama u izboru alata i sirovina, svi članovi dijele ljubav prema stvaranju i želju da svojim stvaralaštvom uljepšaju našu svakodnevicu.

  Artizanat Bustan bar insta post izmjena

  Njihova ponuda je jedinstvena i šarolika. Od nakita i odjeće do potrepština za kuću, vrijedne ruke lokalnih obrtnika pospješuju polet i snagu malog poduzetništva u Hrvatskoj, uz to promovirajući spori i održivi način života. Velik segment djelovanja Artizanata leži u uključivanju lokalne zajednice kroz radionice, sajmove, predavanja i festivale.

  tvojasoba1 Elena Kavaev

  ELENA KAVAEV

  Dokazano je da kreativnost smanjuje anksioznost i stres, potiče hormon sreće i osobni razvoj, pomaže kod depresije a također povezuje osjećaj pripadnosti i jača zajednicu. Premda još uvijek u potrazi za stalnim prostorom koji će oživjeti svojim bogatim programom, Artizanat iza sebe već ima uspješno organizirane i provedene sajmove i radionice te stalno teži osmišljavanju novog sadržaja koji će obogatiti našu kreativnu scenu. Na njihovoj web stranici https://www.artizanat.hr/ možete pogledati katalog članova i sve ljepote koje nude.

  4 drunkensquirrels salice vinkaanusic

  drunken squirrels

  paketić rockkistrica

  Rock Kištrica