Food Film Festival Zagreb (traje do nedjelje) jučer je organizirao kulinarsku radionicu na kojoj su kuhali chef El Toro restauranta i bara, Mario Mihelj i Matija Nikolić iz Wok by Matija.
Chef Mihelj okupljenima je pokazao kako pripremiti španjolski brudet, Calderatu s kozicama i lignjama, specijalitet koji se nalazi na novom jesenskom meniju El Toro restauranta i bara, dok nam je chef Nikolić otkrio tajne svoje Curry riže s piletinom. Obojica su kuhali u posuđu iz Zepter Masterpiece linije koje je predstavila direktorica Zeptera Kata Barišić Pavlović.
Inovativna kombinacija superiornog Zepter metala 316L, jedinstvene Zepter tehnologije i dizajna, omogućila im je da pripreme hranu na optimalan način i bez dodavanja vode i masnoća, čime su svi hranljivi sastojci ostali sačuvani, dok se hrana kuhala u vlastitim sokovima, čime su se sačuvali njeni osnovni sastojci i organoleptička svojstva.
Direktor prodaje tvrtke Zepter, Boris Božić, predstavio je Zepter Therapy Air, čistač i ionizator zraka koji je idealan proizvod za nadolazeće zimske dane kada drastično pada kvaliteta zraka, a zrak obiluje alergenima i virusnim te ostalim štetnim česticama.
Predstavljeni su i Nobel eco water systems, sustavi za pročišćavanje vode, odnosno Nobel Star Business, uređaj za pročišćavanje vode idealan za poduzeća koji mijenja aparate s galonima te Dafi filtracijska bočica koja je opremljena jedinstvenim ugljičnim filterom - 100% prirodnim medijem za filtriranje, izrađenim od kokosovih ljusaka.
Curaprox je predstavio svoje popularne ultra soft zubne četkice i međuzubne četkice, Be You zubne paste za prirodno izbjeljivanje zuba te asortiman za najmlađe - Kids i Baby liniju četkica, pasti, ortodontskih duda i prstena za grickanje - za njegu zubića i desni već od prvog dana života.