CHILLY'S bočice za klopu i piće // inovativne i raznolike, super za nositi na posao

  Jedna od novih zagrebačkih gastro lokacija, Broom 44, ugostila je predstavljanje brenda Chilly's. To su posudice raznih dimenzija idealne za klopu, kavu i vodu u hodu.

  image4

  Chilly’s, britanski brend sa sjedištem u Londonu, nastao je 2010. godine.

  Chillys team

  Chilly’s tim

  - Kreirati proizvode koji su sukladni urbanom načinu života, s idealnim balansom jedinstvenog stila i nenadmašne funkcionalnosti, poticanje prijelaza na korištenje višekratnih proizvoda, te stvaranje  navike svakodnevnog korištenja održivih proizvoda naša je misija – objavio je brend.

  image00018

  Poznate su i suradnje Chilly’sa s mnogim renomiranim dizajnerima i umjetnicima (Chilly's Artist Series) kao što su Emma Bridgewater, Agathe Singer, Daren Thomas Magee, Amber Vittoria, Jacqueline Colley i Mark Conlan.

  image00026

  Uz Originals kolekciju, koja je osvojila svijet, sada nas očekuje i nova Kolekcija boca Serija 2, kao trijumf u održivom dizajnu i proizvodima za višekratnu uporabu. Grlo boce je mekano na dodir i antimikrobno te omogućuje ugodno iskustvo ispijanja napitka, dok je prilagodljiva ručka za prijenos idealna za ispijanje napitaka kada smo vani i u žurbi.

  image00019image00021image00027