ECO_food // klopa s domaćih polja, po kriterijima ekološkog uzgoja

  Trend je prerastao u način života, sve smo češće u potrazi za namirnicama koje su ekološke, domaće i provjerene.

  EKOZONA Chia sjemenke cr

  Kod nas postoji takav brend – ime mu je Ekozona.

  EKOZONA Tjestenina integralna spaghetti 1190 HRK cr

  - Brend koji ima sve što je potrebno za svaki dnevni obrok, a istovremeno njeguje sve prethodno spomenute vrijednosti je Ekozona. Radi se o prvom hrvatskom brendu certificiranih ekoloških proizvoda koji su uzgojeni bez GMO sastojaka, pesticida, aditiva i rafiniranog bijelog šećera, a dolaze s odabranih domaćih obiteljskih polja i stranih proizvođača s dugom tradicijom. U njima se nalazi pravo bogatstvo visokovrijednih cjelovitih hranjivih sastojaka. Važno je napomenuti da svi proizvodi zadovoljavaju zaista stroge kriterije ekološkog uzgoja i posjeduju certifikate najviših ekoloških standarda – javlja Ekozona.

  EKOZONA Maca u prahu cr

  U ponudi možete pronaći pahuljice, orašaste plodove, sjemenke, suho voće, žitarice, tjesteninu, mahunarke, hladno prešana ulja, ocat i začinske umake, zimnicu, sokove i čajeve, brašna te svježe voće i povrće.

  EKOZONA Pekmez od marelica 1990 HRK cr

  Prednost ekoloških namirnica je u tome što ne sadrže tvari koje su štetne za zdravlje. Isto se odnosi i na pakiranje, skladištenje i čuvanje namirnica pri čemu se ne koriste nikakve kemikalije.

  EKOZONA Kokosovo ulje bez mirisa 2490 HRK crEKOZONA Pirovo brašno 1990 HRK crEKOZONA Sjemenke suncokreta crEKOZONA Zelena leća cr