Friday refresh // olakšanje za MIŠIĆE I ZGLOBOVE uz Pernaton gel

  Bogat glikozaminoglikanima koji su važni za očuvanje hrskavice i zglobova, Pernaton gel opušta mišiće i zglobove te pomaže boljoj pokretljivosti i gipkosti zglobova.
  Bolovi u zglobovima i mišićima mogu otežati jednostavne, svakodnevne radnje i učiniti ih napornima i iscrpljujućima. Za opuštanje bolnih mjesta te poboljšanje pokretljivosti i gipkosti zglobova osmišljen je Pernaton gel koji ima iznimno blagotvoran učinak na hrskavicu i zglobove. Dolazi u dvije varijante: Pernaton gel forte s učinkom jakog zagrijavanja te kao Pernaton gel, koji najprije hladi, a potom zagrijava mjesto primjene.

  Od 2. do 15. 5. Pernaton gel možete kupiti s 20% popusta u svakoj Farmaciji.

  FARMACIA - koja mi je najbliža?

   

   dorothyperkins 936698
  Dorothy Perkins


  Pernaton gel forte, 125 ml, ima učinak jakog zagrijavanja
  Pernaton gel forte pruža intenzivan, dugotrajan i ugodan osjećaj topline koji pospješuje prokrvljenost kože. Namijenjen je osobama koje već imaju problema sa zglobovima, kod upale živaca i neuralgija te za zagrijavanje mišića prije i nakon sportskih aktivnosti. Sadrži ekstrakt kajenske paprike, visoko vrijedni originalni perna ekstrakt iz zelenousne školjke, glikozaminoglikane (GAG), kondroitin, eterična ulja i mentol.

  dorothyperkins 936698


  Sastojci i djelovanje:
  Perna ekstrakt - regeneracijski učinak na vezivno tkivo i zglobove.
  Ekstrakt kajenske paprike - potiče prokrvljenost tkiva, ublažava bol.
  Glikozaminoglikani (GAG) i kondroitin - hrane vezivno tkivo i hrskavicu, potiču elastičnost i mobilnost.
  Eterična ulja ružmarina, eukaliptusa, limuna i mentol - potiču prokrvljenost tkiva.
  Pernaton gel, 125 ml: najprije hladi, a potom zagrijava mjesto primjene
  Pernaton gel koristi se za masažu mišića nakon sportskih aktivnosti, regeneraciju tkiva, pomaže boljoj pokretljivosti i gipkosti zglobova, pomaže za ublažavanje boli kod sportskih ozljeda i bolova prouzročenih oštećenjem zglobova. Opušta mišiće i zglobove.
  Sadrži: visoko vrijedni originalni perna ekstrakt iz zelenousne školjke, glikozaminoglikane (GAG), kondroitin, eterična ulja i mentol.