Grad Svetog Nikole stiže 5. i 6. prosinca u Amazingu

  Nikolin grad će se ove godine održati 5. i 6. prosinca 2022. godine u Amazingi, u posebno zabavnom i šljokičastom prostoru najvećeg dječjeg zabavnog parka u Hrvatskoj.

  Čarolija Grada Svetog Nikole organizira portal Wish mama, jedinstven po projektu Grad Svetog Nikole, koji već osmi put organizira za djecu, roditelje i sve one koji vole u srcu osjetiti duh ovog tradicionalnog blagdana.

  Ove 2022. godine, ulicama Grada Svetog Nikole zaplesat će likovi iz bajki, Nikoline vile, a uz mnoge kreativne i edukativne radionice za djecu i roditelje, dječje predstave, koncerte i nastupe dječjih zborova i duhačkog filharmonijskog orkestra ovo će bajkovito blagdansko događanje opet ostati u sjajnom sjećanju svakom posjetitelju.

  grad svetog nikole foto studio Ookie

  U programu će sudjelovati poznate plesne skupine iz Supertalenta, popularni dječji zborovi Zagrepčanke i dečki te raspjevani Kikići i Kristali. Svaki dan djeca i roditelji moći će pogledati i niz kazališnih dječjih interaktivnih predstava u izvođenju tetra Šareni svijet, a udruga Ema zabavit će nas scenama iz Malog Princa.

  Ove godine pripremili smo i posebno iznenađenje za roditelje i njihovu djecu a to su radionice izrade mirisnih svijeća iz eko materijala te izrada ručno rađenih kuglica i ostalog blagdanskog nakita. Mnogo je tu još zabavnog sadržaja poput gostovanja galeba Marka, čitanja slikovnica i darivanja mališana u Happy minutes trenucima. Modna revija Miss4Miss zabavit će sve koji vole modni svijet za velike i male, a revije će nositi poznate mame i njihova dječica.

   grad svetog nikole nikola i vile