Hot spot / totalno drugačiji odmor

  Željni ste avanture? Zaboravite neki klasičan odmor i gužvanje na plaži s milion turista, jer Booking.com ima neke zabavnije prijedloge i lokacije s kojima ćete se stvarno otisnuti iz svakodnevice i ubaciti u neki drugi svijet. Nabrojali su nekoliko primjera koji odskaču od uobičajene ponude – među njima su palača, vlastiti otok i svjetionik pa i avion… koji vam služi kao apartman. Želite li sljedeći odmor pamtiti do kraja života, ne morate daleko putovati jer su vam neka od tih jedinstvenih iskustava nadomak ruke!


  Lighthouse Greben 2

  Sami na otoku i svjetioniku
  Jeste li ponekad poželjeli nestati na neko osamljeno mjesto? Lighthouse Greben pravo je mjesto za vas. Objekt se nalazi na istoimenom otoku, naspram poluotoka Lapada u Dubrovniku. Grad je udaljen samo 15 minuta, a ipak možete nesmetano uživati u vlastitoj oazi mira i tišine, okruženi morem.

   Hotel Kakslauttanen

  Ledena čarolija u Finskoj
  Ako vas vrućine ne privlače, možda poželite skoknuti u ledanu - u finskom Hotelu Kakslauttanenu možete odsjesti u pravom igluu i doživjeti magičnu polarnu noć i uživati u istinskoj snježnoj idili.

  Palace Judita Heritage Hotel 1

  Spavajte kao grofovi!
  Zaljubljenici u povijest i kulturu na svojem odmoru mogu uživati u povijesnom raju u samom srcu Splita - Palace Judita Heritage Hotelu iz 16.stoljeća. Smještena je nedaleko od Dioklecijanove, ima panoramski pogledi na trg, a kamenim zidovima kojima toplu notu daje elegantan i luksuzan namještaj.  

  STF Jumbo Stay Stockholm

  Kad ti avion postane apartman!
  Za ljubitelje aviona, Booking.com nudi jedinstveno iskustvo - noćenje u bivšem Boeing 747 jumbo jetu u Stockholmu. Probudite se u luksuznom apartmanu u prenamijenjenoj pilotskoj kabini, nazdravite na balkonu s panoramskim pogledima na aerodromsku pistu i isplanirajte gdje ćete odletjeti u novu avanturu.

   Palace Judita Heritage Hotel 2