hotel ZEPTER PALAS @ BANJA LUKA // tradicija od čak 90 impresivnih godina

  Hotel Palas, koji je izgrađen 1933. godine, privlačan je mnogim turistima, ne samo zbog atraktivnog položaja, već i zbog svoje povijesne vrijednosti. Obzirom da se hotel nalazi u samom centru grada, predstavlja odličnu polaznu tačku za obilazak većine kulturnih institucija i turističkih sadržaja koje Banja Luka nudi. Sa tradicijom dugom 90 godina, hotel Palas poznat je po udobnosti, urednosti i čistoći svojih soba. 

   47761648

  Hotel je smješten na Trgu Krajine koji je povezan s glavnim gradskim šetalištem, tzv. Gospodskom ulicom. Šetnjom kroz ovu ulicu se stiže do zgrade Gradske uprave, Palate predsjednika, Hrama Krista Spasitelja, Banskog dvora, Narodnog pozorišta.

  285796156

  Park “Petar Kočić” nalazi se preko puta hotela, a ako ste raspoloženi za šoping, banjalučka Tržnica nalazi se na samo nekoliko koraka od hotela, kao i tržni centar “Boska”.

  S druge strane hotela je tvrđava Kastel, a u blizini se nalazi i Ferhat-pašina džamije, poznata kao Ferhadija.

  476547923

  Osim toga, u blizini hotela se nalaze i autobuskih stajališta, što predstavlja još je jedan bitan faktor mnogim turistima.

  Sve to čini hotel Palas odličnim izborom!
  Hotel raspolaže sa 66 smještajnih jedinica od toga su dva lux apartmana, opremljenih TV prijemnicima, mini barom, besplatnim internetom i klimama.

  285796285

  Takođe, smještajne jedinice su opremljene i Zepresso kafe aparatom, kao i Zepter Quaonomed madracima, te prečišćivačima zraka Therapy Air koji garantiraju čisti zrak bez bakterija i virusa.

  U sklopu hotela nalaze se: restoran, slastičarnica. Hotelski restoran raspolaže sa cca 130 mjesta i pogodan je za svečanosti i poslovna događanja.

  Tokom toplih ljetnih dana, otvoren je i vrt u kojemu gosti hotela mogu uživati ​​u jutarnjoj kavi u centru Banja Luke.

  U sklopu hotela nalaze se dvije konferencije sale kapaciteta do 50 mjesta. Sale su opremljene potrebnom tehničkom opremom za održavanje seminara, edukacija i poslovnih sastanaka.

  Za više informacija posjetite sajt hotela www.zepterhotelpalace.com ili kontaktirajte hotel na broj telefona +387 51 223 040.

  285796308

  PR TEMA