HOTEL ZEPTER PALACE @ Banja Luka // raskošan spomenik prve kategorije za ugodan odmor i poslovne susrete

  Hotel 'Zepter Palace' nalazi se u najužem centru grada te je primjer relevantne povijesne građevine. Izgrađen je davne 1933., u vrijeme procvata Banja Luke, vremena Vrbaske banovine i bana Svetislava Tise Milosavljevića. Hotelska zgrada je zaštićen spomenik graditeljskog naslijeđa prve kategorije.

  zepter palace banja luka

  Raspolažemo sa 66 soba: opremljenih TV -om, mini barom, direktnim telefonskim linijama i internetom.

  U sastavu hotela nalazi se restoran, slastičarnica i frizerski salon, čijim sadržajima možete upotpuniti svoj boravak u hotelu.

  Zepter Hotel Palace Banja Luka Restaurant 12

  Suvremeno opremljena konferencijska sala kapaciteta do 50 mjesta, te mala sala od 20 mjesta idealne su za razne poslovne aktivnosti (seminare, sastanke, prezentacije i sl.).

  Ljubazno osoblje hotela, vrhunska usluga i prednost samog položaja hotela u strogom centru grada, samo su neki od razloga zašto gosti biraju baš Hotel Zepter Palace.

  zepter palace banja luka2

  Do gradske skupštine, administrativnog centra Vlade Republike Srpske, Banskog dvora, Narodnog pozorišta kao i drugih značajnih mjesta u Banja Luci možete od hotela stići pješice za relativno kratko vrijeme, što je jedna od velikih prednosti za poslovne ljude, a i turiste koji su gosti hotela Zepter Palace.

  Za sve dodatne informacije kao i galeriju fotografija -https://zepterhotelpalace.com/

  U Banja Luci je održan poslovno-edukativni regionalni seminar kompanije Zepter.

  zepter kata pavlovic ivan pavlovic

  Kata Pavlović, generalna direktorica Zepter Hrvatska i Igor Pavlović, izvršni direktor Zepter Hrvatska

  Kata Pavlović, generalna direktorica Zepter Hrvatska, naglasila je važnost TherapyAir iOn pročiščivaća.

  - Posljednje tri godine promijenile su svijest ljudi. Mislim da moramo nuditi više, biti brži i učinkovitiji jer, ukoliko ne koristimo filter, mi smo filter. Kad sve vidimo što se dešava oko nas, mislim da moramo djelovati. Moramo biti brži i učinkovitiji, moramo širiti misiju. Ljudi su to zaslužili, da dobiju pravovremenu informaciju. Ispitni izvještaj za TherapyAir iOn otkrio je da za jedan sat očisti 62 posto prostora, a za 24 sata 92 posto. Pitali su me da li je to moguće, bila sam na sastanku s 14 epidemiologa. Naravno, moguće je - naglasila je generalna direktorica Kata Pavlović.

  therapyair 1080x1080 7 god

  Zepter TherapyAir iOn eliminira zagađivače iz zraka i drži pod kontrolom razinu prašine, temperature i vlažnosti u vašem domu i uredu. Posjeduje inovativni sustav filtera na 6 razina, kao i generator negativnih iona koji proizvodi oko 1.236.000 negativnih iona po cm3, što odgovara količini iona u zraku na nekim od najzdravijih mjesta na Zemlji. Znanstveno je dokazano da negativni ioni uništavaju sve vrste virusa.

  MyionZ Pro prijenosan je pročišćivač zraka druge generacije.

  myion z

  Uređaj konstantno emitira preko 20 miliona zdravih negativnih iona po cm3, ima zonu efikasnog djelovanja do 1.5 m od uređaja i neprekidno se može koristiti, više od 24 sata, čime osigurava neograničenu zaštitu tokom cijelog dana.

  MyionZ Pro, lagan i kompaktan uređaj, stvara sigurno okruženje kad god se zateknete u blizini velike koncentracije ljudi, gdje je najčešće povećana mogućnost zaraze:
  - U tržnim centrima, koncertnim, kazališnim i kino dvoranama; na proslavama,
  - U sportskim dvoranama, teretanama, na utakmicama, u uredima i čekaonicama,
  - U javnom prometu i taksijima,
  - U vrtićima (prikladno za djecu),
  - Na putovanjima – da umanjite ''jet-lag'' učinke,
  - U nastavnim ustanovama, školama, fakultetima i bibliotekama (također učinkovit u svrhu pojačanja koncentracije).

  PR tema