KLOPA NA OTVORENOM // Zagreb je dobio Rougemarin park, mjesto za chillanje i fine zalogaje

  Zagreb je dobio mjesto za chillanje i dobru klopu: Rougemarin Park nalazi se u šumici pored popularnog istoimenog resorana.

   Rougemarin Park 77

  - Do kraja rujna Rougemarin Park će periodično svakih par tjedana mijenjati temu, program, ponudu i sadržaj. Zašto ne biste na jednom mjestu ove sezone iskusili posebno gastro iskustvo uz program koji će vam predstaviti najeminentnije chefove, majstore slastica, barmene, cocktail majstore, pivare i zvijezde naše gastro scene? Program započinje sa Chef's Parkom, a sve do rujna park će živjeti u različitim bojama i temama kao što su Gin park, Europark, Cocktails park, Grill park i Beer park – objavljeno je povodom otvorenja.

   Rougemarin Park 80

  Za klopu su zaduženi poznati chefovi poput Marka Palfija, Maria Mihelja i Mate Jankovića te slastičaka Petra Jelenić.

  - Odlučili smo iskoristiti potencijal prekrasnog, 70 godina starog parka stare Tvornice žarulja i tijekom ljeta kroz šest različitih koncepata ponuditi našim gostima jedinstven doživljaj. Svaki koncept će imati drugačiju temu, uređenje, ponudu i program. U gastronomskoj ponudi fokusirat ćemo se na azijsku fusion priču, ali u street food varijanti, no, street food u Rougemarin Parku podižemo na višu razinu. Ponudit ćemo modernije varijante Rougemarin klasika uz jako puno noviteta- izjavio je Marin Medak, chef i vlasnik restorana Rougemarin.

   Rougemarin Park 46

   Rougemarin Park 4

   Rougemarin Park 45

   Rougemarin Park 8