MODULARNI URBANI VRTOVI // kultni zagrebački store Modus predstavio inovativan način oplemenjivanja grada zelenilom

  Vlasnica Modusa Nina Fiolić je u suradnji sa Đardinom, shopom za biljke, predstavila invatotivne i inspirativne 'modularne urbane vrtove'. Ovo je način na koji možemo zelenilom oplemeniti svaki prostor, javni i privatni, mali i veliki.

  modus modularni vtovi4848

  - Cilj svega i ove suradnje je zapravo ponuditi gradskim vlastima način na koji mogu zazeleniti javni prostor, ali i naučiti ljude da mogu imati vrt i uzgajati biljke bez obzira gdje se nalazili i koliko mali balkon imali. Zato smo s Đardinom napravili suradnju i osmislili projekt koji bi trebao promijeniti način na koji doživljavamo vrt. Sadi se u raznim torbama Bacsac koje su napravljene od organskih materijala te ih je lako prenositi – komentirala je Nina.

  modus modularni vtovi2

  Ovime možete imati zelenilo, ali i mali vrt, od voća do povrća i začinskog bilja. Ljudima treba priroda, to smo shvatili i u ovoj pandemiji, stoga je sve veća potražnja za biljkama.

  Ovo je način koji će ljudima pružiti mogućnost da oplemene ne samo vlastiti dom, već i lifestyle. Torbe su velike i male, u njima je lako nešto posaditi, ali i održavati.

  modus modularni vtovi12

  modus modularni vtovi4

  modus modularni vtovi5

  modus modularni vtovi11

  modus modularni vtovi22

  modus modularni vtovi24

  modus modularni vtovi25

  modus modularni vtovi23

  modus modularni vtovi484

  modus modularni vtovi959