MORE MORE // shop u Krku u koji svi dolaze – Katarina & Marko potpisuju unikatne hand made ukrase, brodove, mačke i ribe

  U moru dućana grada Krka ističe se jedan poseban – 'More more' drže kreativci, poslovni i privatni par, Katarina Znaor I Marko Mrakovčić. Dvojac potpisuje unikatne dizajne napravljene od naplavina i slučajno pronađenih detalja. Raznolike komade drva i ostalih materijala 'otkrivaju' na plaži, kako bi ih uklopili u kreacije unikatnog izgleda, jer, gotovo je nemoguće napraviti dvije iste stvari.

  KATARINA ZNAOR KRK 3

  Njihov je dućan pravi kreativni dragulj usred starog djela grada Krka. Adresa - J. J. Strossmayera 6.

  KATARINA ZNAOR KRK 99332

  - Suvenire radimo ručno od naplavnog drva, plastike i konopa te zapravo svega što nađemo na obali i učini nam se interesantno. Uglavnom su svi proizvodi tematski vezani uz more, kao što su barke, jedrilice, tankeri, podmornice, ribe. Manji dio ponude su mačke, ali i one se stilski uklope - priča Katarina.

  KATARINA ZNAOR KRK 737

  Najpopularniji su im brodovi raznih veličina i dimenzija, a brzo odu i mačke.

  Zato su se odlučili vlastitom dizajnu, nadjenuti fora ime – More more.

  KATARINA ZNAOR KRK 11

  - To bi u prijevodu značilo ‘More može’ jer svaki predmet koji dovoljno odstoji u moru ili na žalu dobije svoj morski otisak, bitan za konačni dojam – objasnila je autorica.

  Naravno, tu je i zanimljiva insinuacija na engleski – 'more', odnosno više.

  KATARINA ZNAOR KRK 1

  Osim ručnog rada te raznih brodića, ribica i sličnih simpatičnih predmeta, dućan je poznat i po majicama s preslikačima te platnenim eko torbama.

  To je jedna od onih krčkih adresa u kojima ekipa dolazi po popularne i uvijek atraktivne morske motive.

  KATARINA ZNAOR KRK 83

  Uskoro će kraj ljeta, a to za Katarinu i Marka znači obilazak udaljenih plaža s barkom, jer su mnoga 'nalazišta' dostupna samo putem mora.

  Tijekom jeseni i zime kreativci se bave osmišljavanjem novih eko suvenira koji će onda opet sljedeće proljeće i ljeto u opticaj.

  KATARINA ZNAOR KRK 9933

  - Drvene elemente oslikavam akrilnim bojama, a tu su i aplikacije poput detalja, konopa, čavala, žice… Neki put idemo po planu, neki put skrenemo jer tako nastane nešto potpuno novo, neočekivano – zaključila je Katarina.

  Ovakvi su suveniri super popularni, ljudi ih vole ne samo radi eko karaktera, već i zato što su uistinu napravljeni - kod nas.

  KATARINA ZNAOR KRK 4

  KATARINA ZNAOR KRK 030

  KATARINA ZNAOR KRK 2

  KATARINA ZNAOR KRK 7372

  KATARINA ZNAOR KRK 52

  KATARINA ZNAOR KRK 04

  KATARINA ZNAOR KRK 5

  KATARINA ZNAOR KRK 94

  KATARINA ZNAOR KRK 12

  KATARINA ZNAOR KRK 939

  KATARINA ZNAOR KRK 722